Combina Frigorifica Hotpoint EBM 17210, Clasa A+

Dacă te gândești să îți schimbi combina frigorifică pe una mai nouă, încăpătoare, dar care să consume puțin, poți arunca o privire asupra modelului Hotpoint EBM 17210, la un preț relativ bun pentru ce oferă (👉 verifică aici preț și disponibilitate).

Hotpoint EBM 17210 este o combină frigorifică cu o clasă de eficiență, A+; de exemplu, în specificațiile sale scrie că consumul energetic anual este de 261 kWh, iar cel zilnic este de 0.71 kWh/24 ore, în medie. Are o capacitate de 272 litri, dintre care 182 litri măsoară frigiderul, iar de restul de 80 litri sunt alocați congelatorului. Frigiderul are două rafturi din plastic, continuată de un compartiment pentru fructe și legume, împărțit în două, astfel încât să poți separa legumele de fructe, ca să nu amesteci aromele. Ușa interioară dispune, în schimb, de 3 rafturi, dintre care cel de jos este mai înalt, pentru depozitarea sticlelor mai înalte. Sistemul de răcire/dezghețare al frigiderului este unul automat. Pe raftul de sus ai și un suport obișnuit pentru ouă.

Congelatorul dispune de 3 compartimente, cele două de jos fiind mai mari. Datorită lor, poți depozita, mai ales pentru iarnă alimentele, legumele și fructele dorite. Capacitatea sa de congelare nu este însă excelentă în comparație cu a altor modele similare: 2 kg/zi. Nu dispune de un sistem de răcire No Frost sau de vreo tehnologie similară, astfel încât să va trebui să îl decongelezi manual periodic, dar nu foarte des, ce-i drept: cam de 2 ori pe an, o dată la 6 luni.

Combina frigorifica Hotpoint EBM 17210- organizare interioară

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici

Specificații tehnice

Alte detalii tehnice ar fi faptul că, deși nu dispune de tehnologie No Frost, combina frigorifică Hotpoint EBM 17210 are un compresor; o clasă climatică N-SN-ST și folosește un agent de răcire R600a. Are o autonomie mare, rezistând în echilibru terminc(fără a fi deschis) până la 19 ore. Nu este un aparat foarte zgomotos, având un nivel de zgomot de până la 41 dB, fiind oarecum in media acestor aparate frigorifice din acest punct de vedere. Cablul de alimentare are 1.6 metri.

Design

Ca design, Hotpoint EBM 17210 este foarte simplu, în linii drepte, minimaliste. De culoare albă, cu deschidere standard pe partea dreaptă, dar cu uși reversibile (se poate schimba partea deschiderii). Nu are dimensiuni extrem de mari pentru o combină frigorifică; măsoară așadar 175 cm în înălțime, 60 cm în lățime și 65.5 cm în adâncime. Cântărește 65 kg.

Alternativă similară

Dacă vrei ceva similar, dar mai ieftin, ai putea încerca combina frigorifică Hansa FK318.3, similară și ca aspect și ca funcții, tot clasa A+. Nici aceasta nu are No Frost, însă, deși are o capacitate mai mică(frigiderul are 188 vs 182 la acest Hotpoint, congelatorul lui Hansa 60 litri fata de 90 la acest Hotpoint), pare mai bine organizată în interior.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *