Masina de spalat cu incarcare verticala Hotpoint ECO7D1491

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala nu au fost niciodata preferatele mele, insa pentru o familie mai putin numeroasa sau pentru persoane care locuiesc in garsoniere sau apartamente mici, trebuie sa recunosc ca ele reprezinta solutia optima. Asadar, daca ai nevoie de o astfel de masina pentru a economisi spatiu si esti interesat(a) doar de calitatile de baza ale unei masini de spalat, iti recomand masina de spalat rufe cu incarcare verticala Hotpoint ECO7D1491. Desi nu este foarte ieftina (verifica aici pret actualizat), merita toti banii pentru ca ofera multe avantaje, pe care nu le vei gasi la alte masini de spalat de acest tip de la alte branduri.

Un prim beneficiu il constituie faptul ca are o viteza de centrifugare mare, de 1400 rotatii pe minut, ceea ce asigura o curatare optima a rufelor, chiar si cu o cantitate redusa de detergent. In plus, clasa de eficienta energetica este de tip A+, ceea ce inseamna un consum destul de redus de energie electrica. De asemenea, permite incarcarea cu maxim 7 kg de rufe, ceea ce inseamna ca puteti introduce o cantitate destul de mare de haine, in ciuda dimensiunilor reduse. O astfel de capacitate de incarcare mai gasiti doar la masini de spalat mai mari, cu incarcare frontala.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Prezinta doar functiile si programele de baza: bumbac, sintetice, ceea ce confirma faptul ca a fost creata special pentru a satisface cerintele de baza pentru o spalare optima. Are totusi simbolul si functia Ecotech, specifica masinilor de spalat de la Hotpoint, masini ce indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile de spalat Ecotech ofera garantia standardelor ridicate de eficienta, niveluri cat mai scazute de consum si performanta excelenta.

De culoare alba, cu afisaj cu mini-ecran LCD, pentru redarea informatiilor privind setarile fixate, cu tambur din inox, este o masina moderna, simpla, foarte subtire, ergonomica, cu dimensiuni de 85 cm in inaltime, 45 cm in latime si 60 cm in adancime. Personal, mizez pe clasa de masini de spalat de la Hotpoint-Ariston si pe calitatea lor, intrucat, desi simple, produsele lor asigura rezultate optime si tehnologii revolutionare. Iar pentru cei care sunt in cautare de lucruri simple, dar care vor sa castige si sa compenseze de fiecare data prin calitate, recomand masina de spalat rufe Hotpoint ECO7D1491.

 

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *