Hotpoint ECOSF 109

Daca esti in cautarea unei masini de spalat mai altfel decat cele care de regula se vand in cantitati impresionante, trebuie sa te opresti neaparat in a vedea si specificatiile lui Ariston Hotpoint ECOSF 109. Acesta pe langa ca are clase de eficienta foarte bune, vine si cu un design frumos si adancime redusa, fiind astfel o masina de spalat rufe slim, cu dimensiuni excelente pentru a fi instalat chiar si in locuri mai putin largi. In acest moment este la o oferta foarte buna, pretul a scazut de la aproape 1400 lei pana 1199 lei (verifica pret actualizat aici), inclusiv cu transportul gratuit. In plus, pana la 31 ianuarie primesti si un card cadou de 232 lei. Frumos ­čÖé

Masinile de spalat rufe si de asemenea si produsele Ariston Hotpoint sunt recunoscute pentru calitatea lor, chiar daca nu sunt atat de promovate in media si de obicei costa putin mai mult decat modele similare de alti producatori, dar care de multe ori sunt un pic mai slabute in constructie sau operarea este mai rudimentara.

Scriam mai sus ca masina de spalat este una cu adancime redusa (slim), intr-adevar, are o inaltime de de 85 centimetri, 59.5 cm lungime (standard) si o adancime de 41.9 mm(cu butonul rotativ). Astfel, pe langa ca il poti pune in spatii inguste, intra si pe usile mai mici ale incaperilor (unii au probleme cu usa de la baie prea mica la alte masini de spalat care nu sunt slim). Capacitatea de incarcare cu rufe a masinii de spalat este de pana la 5 kilograme si datorita sistemului inteligent se poate folosi si cu incarcaturi mai mici, chiar si de 1-2 kilograme.

Deschiderea cuvei se face la dreapta iar dimensiunea hubloului este undeva la 30 centimtri, ceea ce face comoda introducerea si mai ale s scoaterea rufelor mai voluminoase sau a paturilor.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Designul per ansamblu al masinii de spalat rufe ECOSF 109 (EE) este unul foarte placut, mai ales partea cu cuva si panoul de control superior. Referitor la panou, butoanele sunt mari, intuititive si afisajul este foarte placut, pe langa un display pe LED mai avem si LED-ri indicatoare pentru temperatura, viteza de centrifugare, functii suplimentare si indicatoare pentru programul curent operat de masina de spalat. De asemenea, mai avem un LED pentru indicarea faptului ca usa este blocata sau indicator pe butonul de start/pauza.

Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat Hotpoint este ridicata A+, la fel si clasa de eficienta la spalare A iar cea la centrifugare datorita vitezei de rotatie de 1000 rpm este C. Trebuie spus ca viteza de centrifugare este reglabila, pe trepte de viteza.

Dintre programele care mi-au atras atentia se numara cel Special Baby, Ciclul Goodnight pentru operarea masinii de spalat intr-un mod si mai silentios, programul de spalare pentru haine care in mod normal nu s-ar putea spala decat la mana – program certificat de catre compania Woolmark cu gradul maxim Platinum Care, ceea ce garanteaza o ingrijire foarte buna a tesaturilor delicate. De asemenea, Hotpoint ECOSF 109 este dotat si cu programare intarziata, astfel poti programa masina de spalat rufe sa inceapa programul la o anumita ora, ceea ce e extraordinar de comod.

2 comentarii la „Hotpoint ECOSF 109

 • 2 august 2015 la 23:56
  Permalink

  Cu parere de rau nu recomand modelul acesta , s-a defectat dupa ce s-a terminat garantia .

  R─âspunde
  • 4 august 2015 la 22:57
   Permalink

   Multumim pentru comentariu, Catrinuta!
   Poti, te rog sa ne spui care componenta s-a defectat? Este posibil ca diferite probleme sa se replice si pe alte modele de la acelasi furnizor si ne-ar ajuta mult o descriere a defectelor aparute.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *