Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW – Capacitate mare și tehnologie No Frost

Combina frigorifică Hotpoint ENGH1922FW atrage atenția prin spațiul generos pe care îl oferă la dispoziție. Este un model ce țintește sus, atât prin design, cât și prin tehnologie și, drept urmare, prețul își găsește o justificare plauzibilă.

Hotpoint are un aspect elegant, cu uși metalice din inox, demn de a se încadra perfect într-o bucătărie high-tech sau într-una clasică, având un panou de control digital ce îl face și ușor de utilizat.

Nu este neapărat cea mai ieftină combină frigorifică de această capacitate, dar specificațiile sale îi oferă plus valoare, iar dacă toate astea sunt dublate și de vreo promoție, combina această frigorifică de la Hotpoint poate fi o alegere excelentă – verifică aici preț actualizat.

Review-urile de pe eMAG.ro oferă acestui produs o notă destul de ridicată, iar numărul mare de review-uri de obicei e o garanție că viciile ascunse ale produselor listate în mare parte deja au fost găsite de către clienți, fiind un produs testat de către ei.

Tehnologii inovatoare – inclusiv sistem de răcire No Frost

Hotpoint nu acordă atenție asupra condițiilor de păstrare a alimentelor, doar din punctul de vedere al temperaturii și al umidității ci și al igienei, pe care pune mare preț. Astfel, tehnologia Hygene Advance, un tratament cu ioni de argint, combate formarea bacteriilor și a mucegaiului, asigurând un mediu complet sănătos pentru alimentele din frigider. În plus, tehnologia High Definition asigură păstrarea prospețimii alimentelor până la 9 zile și previne mirosurile neplăcute, problemă foarte deranjantă în cazul combinelor frigorifice care nu au capacitatea de a înlătura acest pericol.

No Frost asigură răcire fără formarea gheții atât pe pereții frigiderului cât și ai congelatorului, fiind una dintre cele mai apreciate funcționalități la o combină frigorifică modernă. Sigur, această tehnologie adaugă câțiva decibeli în plus la sunetul emanat de aparatul frigorific, dar nu le poți avea chiar pe toate. 

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Caracteristici tehnice

Hotpoint ENGH1922FW este un model ce impresionează prin dimensiunile sale la prima vedere: 195,5*70*75,5 centimetri. 

În interior, volumul total este de 450l, cu 302l alocați frigiderului și 148 congelatorului. Este un spațiu mai mult decât generos, ce poate fi de folos unor familii numeroase, din care nu trebuie să lipsească alimentele, fie gătite, fie în stare proaspătă.

Frigiderul este prevăzut cu 3 rafturi din sticlă termorezistentă, care pot susține chiar si greutăți de până la 20 kg. De mare folos este raftul orizontal pentru sticle, pentru momentele în care este nevoie de răcirea rapidă a unei băuturi. Acesta asigură păstrarea sticlelor la rece în condiții de siguranță. În afară de acesta, frigiderul este prevăzut și cu obișnuitul raft vertical pentru sticle și suportul pentru ouă.

Hotpoint rezistă până la 17 ore în cazuri de întreruperi ale curentului (autonomia cu ușa închisă 🙂 ) și ajunge până la 43 dB cu nivelul de zgomot, ceea ce înseamnă că este destul de silențios pentru un frigider de dimensiunile sale, și este în linie cu modele similare aparate frigorifice dotate cu no frost.

Funcții

Hotpoint ENGH1922FW este prevăzut cu funcția Vacantă, ce asigură adaptarea temperaturii și a umidității de îndată ce senzorii nu mai înregistrează deschiderea ușii un timp mai îndelungat. Se păstrează astfel un mediu optim pentru alimente, însă se evită consumul excesiv de energie. Datorită acestui lucru, combina înregistrează un consum redus de energie și se situează în clasa energetică A+.

Funcția antibacteriană este la fel de utilă și asigură menținerea unui mediu curat, împiedicând formarea bacteriilor ce duc la alterarea alimentelor și prin urmare, la apariția mirosurilor atât de dezagreabile.

Concluzie

Hotpoint ENGH1922FW este un model ce întruchipează majoritatea caracteristicilor unei combine frigorifice eficiente. Trecând peste aspectul foarte plăcut, cu uși late, din inox, mânere verticale, cu display tactil ce afișează toate datele de care ai avea nevoie de la un aparat frigorific, toate funcțiile și caracteristicile sale îl recomandă ca fiind foarte orientat înspre păstrarea alimentelor în cele mai bune condiții, fără a neglija consumul energetic.

Nici prețul nu este mai prejos, în mod evident, pentru toate dotările sale și costul este pe măsură. Cu toate acestea, având în vedere că o combină frigorifică are o durată de viață foarte mare, investiția este una justificabilă, mai ales dacă găsiți electrocasnicul în vreo promoție sau ofertă cu prețul redus.

[sam id=”3″ codes=”true”]

2 comentarii la „Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW – Capacitate mare și tehnologie No Frost

 • 2 ianuarie 2019 la 6:10
  Permalink

  Bună ziua,posed această bijuterie care are tot ce_i trebuie dar din păcate nu i_au pus un motor de calitate,are o chinezarie ieftină si din pacate nici un comerciant nu oferă informatii despre compresor.Ân rest nu am ce sa_i reprosez deocamdată

  Răspunde
 • 24 septembrie 2019 la 8:03
  Permalink

  Am cumpărat o combina frigorifica Ariston Hot point și nu sunt deloc mulțumită de aceasta firma ,deoarece nu mai răcește și sa dus placa electropicale, care costa foarte mult ,și nu se merita reparat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *