Cuptor incorporabil Hotpoint FH831CIX – Multifunctional si Rapid

Cu ce vin nou cei de la Ariston este sistemul de curatare de care beneficiaza modelul Hotpoint FH831CIX. Cand spun nou nu ma refer la avangarda ci pur si simplu la o tehnologie tot mai apreciata si nu fara motiv. Este vorba de curatarea pirolitica prin arderea grasimilor si igienizarea aparatului. Deasemenea te poti bucura de functiile speciale precum multicocerea, programul pentru pizza, dulciuri, grill sau dospire, iar designul modern si conceput pentru o utilizare simplista nu dezamagesc, la fel ca si pretul destul de modest pentru categoria de incorporabile – (verifica pret actualizat).

Cuptorul integral electric iti ofera un numar de 7 functii printre care grill, grill ventilat, coacere, coacere rapida, pizza, program pentru dulciuri si patiserie si programul de dospire. Are o capacitate de 58 l iar geamul este super sigur datorita celor 3 straturi de protectie care nu permit eliminarea caldurii interioare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Acum sa va spun si ce imi place mie cel mai mult de la Hotpoint FH831CIX. Majoritatea cuptoarelor de generatie noua vin cu un sistem de autocuratare la care tu trebuie sa participi la final doar cu o laveta umeda si treaba e gata! Sistemul de autocuratare catalitica, prin vapori de apa fierbinte, este dublat pe panoul din spate de curatarea pirolitica care presupune arderea si igienizarea aparatului la o temperatura de 500 grade Celsius care nu numai ca distruge bacteriile dar si impiedica formarea altora.

Probabil multi dintre noi evitam uneori sa folosim cuptorul pentru mancaruri mai marunte ca ne gandim la timpul indelungat de care avem nevoie, pana se incalzeste, pana incalzeste si asa mai departe. Hotpoint ofera programul special de coacere rapida care elimina din start preincalzirea cuptorului iar mancarea poate fi servita cu pana la 50% mai repede decat ar dura in mod normal.

Programul special pentru dulciuri a fost conceput cu o coacere crocanta la suprafata si un miez copt si pufos pentru ca prajiturile tale sa fie mai bune decat la cofetarie iar pentru cand nu vrei nici dulciuri nici mancare gatita cuptorul are programul special pentru pizza capabil sa coaca in 30 de minute si cu rezultate similare unui cuptor traditional cu lemne.

Designul elegant si modern pe culoarea inoxului, afisajul LED si iluminarea interioara pe lampi standard vin cu o putere a aparatului de pana la 2800 W si un consum redus de energie care il incadreaza in clasa de eficienta energetica A. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 59.5 x 54.5 cm iar ca accesorii suplimentare vine cu tava de coacere, gratar combi si suporturi telescopice care faciliteaza manevrarea tavilor in timpul procesului de gatire. Deasemenea cuptorul are si timer prin intermendiul caruia poti programa timpul de coacere al mancarii.

Hotpoint FH831CIX cu siguranta nu va fi o alegere regretata, incurajarea venind si prin pretul destul de bun al produsului, 1500 lei. Programele speciale, functiile rapide, designul modern, minimalist si programul sau de curatare care nu necesita interventia ta, vorbesc de la sine, iar Hotpoint este o submarca Indesit de incredere. Shopping placut!

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *