Masina de Spalat Rufe Slim Hotpoint FMSG 623B

Hotpoint FMSG 623B este o mașină de spălat rufe de tip slim, cu o adâncime mică, astfel ușor de poziționat în spații strâmte, dar cu o capacitate de spălare de 6 kilograme, peste medie.

Această mașină de spălat rufe este ideală pentru familii de până în 3-4 persoane și este bună de poziționat în apartamente mici sau grație spațiului mic pe care îl ocupă.

Prețul la care se vinde mașina de spălat rufe este echilibrat, comparat cu specificațiile menționate de către producător.

În mod uzual, această mașină de spălat se găsește la un preț între 1.000 și 1.200 lei (verifică aici preț actualizat). Desigur, pot exista perioade când mașina de spălat rufe să nu fie la ofertă și să fie ceva mai scumpă.

Mașină de spălat rufe slim Hotpoint FMSG 623B
Mașină de spălat rufe slim Hotpoint FMSG 623B

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Este încadrată ca fiind o mașină de spălat slim (îngustă) datorită dimensiunilor pe adâncime de doar 42.5 centimtri. Înălțimea și dimensiunea laterală este standard, de 85 centimetri cu 60 centimetri.

Designul mașinii de spălat este unul destul de clasic, iar selectorul de programe este o rotiță, față de mașinile de spălat rufe mai standard din ziua de astăzi, care au selector pe butoane și asociere pe LED-uri indicatoare.
Hubloul cu marginile gri îi dă mașinii de spălat o notă modernă.

Clasă de eficiență ridicată și viteză mare de centrifugare

Hotpoint FMSG 623B are o clasă de eficiență energetică foarte bună, practic cea mai bună clasă de eficiență pe care o poate obține o mașină de spălat rufe în momentul actual. Este cotat la clasa A+++. Acest lucru înseamnă că are un consum redus de apă și electricitate.

În plus, viteza de centrifugare este și ea foarte mare, la 1200 rotații pe minut. Chiar dacă asta înseamnă că vei scoate hainele aproape uscate din cuva mașinii de spălat, ai grijă, o viteză mare de rotație pe lângă avantaje are și dezvantajul că poate detariora hainele și în mod sigur le va produce cute, greu de scos cu mașina de călcat.

Programele de spălare

Pe lângă clasicele programe de spălare haine din bumbac, sintetice sau delicate, mașina de spălat rufe ar eși program de spălat special pentru îndepărtat petele grele, program antialergic și program special pentru copii.

Mașina de spălat are un sistem automat de reglare a consumului.

Mașina această de spălat slim Hotpoint are un nivel de zgomot la spălare de aproximativ 62 decibeli și de 80 decibeli la centrifugare. Zgomotul de la centrifugare este ușor mai mare decât la alte modele similare, dar este cel mai probabil datorită vitezei mai mari de centrifugare.

Nota mai mică decât ne-am fi așteptat datorită menționării unor probleme cu softul

Acest model este una dintre recomandările noastre pentru mașini de spălat rufe slim, chiar dacă reviewurile cumpărătorilor de pe eMAG îl plasează cu nota 3.85 la momentul redactării acestei prezentări, însă majoritatea reviewurilor negative sunt de mai bine de un an, când se menționau probleme cu softul (de ex un utilizator menționează că nu îi funcționează programul de spălare rapidă).
Este posibil ca între timp aceste situații să se fi remediat. Așadar, poate este bine să fiți precauți la achiziție și nu neapărat să contați pe programul scurt.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *