Plita Incorporabila Vitroceramica Hotpoint KRO 642 TO X

Cu plita incorporabila Hotpoint KRO 642 TO X vei fi cu siguranta pe “maini bune” sau cel putin o vei controla foarte usor si elegant. Fiind construita din sticla ceramica, aceasta plita ne ofera un design foarte placut si in acelasi timp o calitate  greu de egalat de catre alte produse similare din gama. Cu un total de 4 arzatoare, taste tip touch si afisaj electronic, ea este foarte usor de mentinut si de folosit si costa aproximativ 1599 lei (verifica aici pret actualizat). Garantia este de 24 luni desi nu prea are ce sa se strice, iar transportul se face gratuit la domiciliu.

Aceasta plita este de culoare neagra si este construita din material vitroceramic, alimentarea este de tip electric, iar dimensiunile sale sunt de 57,4 x 50,4.

Arzatoarele se extind pe 4 zone, cu 3 marimi diferite, lucru care iti permite sa iti personalizezi experienta de gatit. Vei putea sa alegi tipul de arzator care se potriveste ca marime cu tipul de cratite pe care le ai.

Ceea ce face ca aceasta plita sa fie mai speciala este arzatorul cu triplu inel pentru wok pe care il detine. Acest tip de arzator este exclusiv cu Tripla Coroana si ne ofera o putere maxima pentru preparare rapida si uniforma. El ne asigura o distribuire optima a caldurii sub vasul de gatit.
Zona de gatit Oval Ring consta din doua zone de gatit radiante si ne garanteaza un maximum de flexibilitate si adaptabilitate.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Comanda Touch ne faciliteaza programarea prepararii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa atingi cateva simboluri intuitive si procesul de preparare incepe. Acestea sunt locate in fata plitei, si au 9 niveluri diferite de putere, pentru a iti oferi o setare potrivita de temperatura.
Toate arzatoarele pot fi programate simultan, cu o durata intre 1 si 99minute.

Cand plita este aprinsa, este posibil sa blocati panoul de comanda, cu ajutorul functiei Child Lock, pentru a evita schimbarile setarilor facute in mod accidental, mai ales daca aveti copii prin preajma sau in timp ce curatati plita.

Indicatoarele de tip LED de caldura reziduala, ne avertizeaza ca zona de gatit este inca fierbinte, chiar si atunci cand plita este oprita. Aceste LED-uri se opresc numai atunci and temperatura scade sub 60°C.

Taste touch

Plita incorporabila Hotpoint KRO 642 TO X este puternica, atractiva, usor de utilizat si de mentinut, si este alegerea perfecta pentru bucaturul familiei.

Recomandam la aceasta plita incorporabila cuptorul electric Hansa BOEB64190055.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *