Masina de spalat vase Hotpoint LDFA+12H141

Oricui ii este de un mare ajutor masina de spalat vase. Cu ajutorul ei economisesti mai multe resurse, dar, mai ales, timp pentru cei dragi. Si ca sa se plieze cat mai multor nevoi ale tale, iti propun un model mai avansat precum Hotpoint LDFA+12H141, la un pret obisnuit pentru astfel de aparate electrocasnice (verifica aici pret actualizat).

Capacitate mare cu posibilitate de organizare a spatiului interior in functie de inaltimea si volumul vaselor

Masina de spalat vase Hotpoint LDFA+12H141 are o capacitate de 14 seturi de vesela, suficient cat pentru a spala cat mai multe vase deodata. De asemenea, dispune de un sistem de reglare Dual-Space/Spatiu Dublu, care iti permite sa reglezi inaltimea cosului inferior pentru farfurii, pentru a crea suficient spatiu pentru vase foarte voluminoase si ceramice; cosul superior se ridica astfel printr-un singur gest, simplu si ergonomic.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Clasare foarte buna: eficienta maxima cu un consum foarte redus si simbol Ecotech

Are o clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la uscare A si o clasa de eficienta la spalare tot A. Aceste clasari implica un consum foarte redus de resurse prime precum apa si curent electric, in primul rand, dar si eficienta foarte mare; consuma doar 0.98 kwh si 10 litri de apa/ciclu de spalare. In plus, Hotpoint LDFA+12H141 are eticheta specifica producatorului, simbolul Ecotech, care identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile de spalat vase Ecotech reprezinta o garantie a stardardelor inalte de eficienta, cu niveluri scazute de consum si performanta excelenta.

Hotpoint LDFA+12H141
Hotpoint LDFA+12H141

Numar mare de programe variate, inclusiv ciclu de spalare Baby pentru vasele si articolele pentru bebelusi

La eficienta sa se adauga numarul mare de programe (12), menite sa iti asigure un si mai mare confort si sa iti intampine chiar si cele mai dificile nevoi in ceea ce priveste spalatul vaselor; are, asadar, program intensiv, optiune pentru incarcare la jumatate (ceea ce inseamna ajustarea consumului de resurse de baza si timp la cantitatea de vase introdusa in cuva – economie in plus, consumand doar cat are nevoie pentru a spala doar vasele din interior, fara risipa), program rapid, program automat, program de prespalare, program Bio/Eco (pentru un plus de economie, cu spalare la 50°C), program Baby Cycle, program Daily, program de spalare normala etc.

Dintre acestea, o noutate o reprezinta ciclul Baby, special conceput pentru a satisface nevoia de siguranta si igiena maxima la spalarea articolelor pentru bebelusi, cum ar fi biberoane, suzete si boluri pentru mancarea micutilor. Programul acesta a fost testat pe materiale folosite pentru producerea de biberoane, tetine, farfurii, vase, tacamuri, fiind certificat de catre laboratoare independente, dar si de cele de la Universitatea din Torino.

Motor Flexi Power pentru un mai bun control al eficientei si vitezei

De asemenea, Hotpoint LDFA+12H141 este dotata cu un motor Flexi Power, de ultima generatie si de mare eficienta, care este conceput pentru optimizarea eficientei de spalare, in orice moment, si pentru schimbarea vitezei de operare si presiunea apei in functie de tipul de murdarie de pe vase.

Design ultra simplu si display LCD cu indicatori luminosi

Ca design, masina de spalat vase Hotpoint LDFA+12H141 este extrem de simpla, de culoare alba, avand linii drepte, fara a se remarca prin ceva. Acest lucru o face sa se potriveasca in orice bucatarie, fie mai traditionala, fie una mai moderna. Este destul de mare ca dimensiuni, masurand 85 cm in inaltime, si cate 60 cm in latime si in adancime. Prezinta un panou de control electronic, cu display cu ecran LCD destul de mare, care afiseaza informatii utile despre programul de spalare si prezinta indicatori luminosi pentru sare si terminarea programului.

Masina de spalat vase Hotpoint LDFA+12H141

Concluzii si alternativa mai ieftina

Hotpoint LDFA+12H141 este, datorita numarului programelor, foarte variate de altfel, o masina de spalat vase potrivita unei familii, mai ales celor mai numeroase, pentru ca are o capacitate de incarcare foarte mare, dar si pentru ca ofera posibilitatea/optiunea de incarcare la jumatate, pentru familii mai putin numeroase. De asemenea, este si mai recomandata daca in familie aveti copii mici, datorita optiunii Baby Cycle.

O masina de spalat vase ceva mai ieftina, dar cu mai putine optiuni si programe decat aceasta si cu o capacitate mai mica, este Whirlpool ADP4738WH. Aceasta consuma insa tot cam la fel de putin si este mai ieftina si mai potrivita familiilor mai putin numeroase sau care nu (mai) au copii mici si, implicit, nu necesita programul Baby Cycle.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *