Masina de Spalat Vase Hotpoint LFF 8214E, disponibil si in varianta inox

O noua masina de spalat vase aparuta recent pe piata, care indeplineste unele dintre cele mai inalte standarde de eficienta energetica este modelul Hotpoint LFF 8214E. Are avantajul ca vine cu o capacitate de incarcare mare si este un aparat de o calitate incontestabila, Hotpoint fiind un producator de electrocasnice britanic. Masina de spalat vase chiar si asa nu costa extraordinar de mult comparat cu modelele altor producatori, in martie 2012 ea a fost la aproximativ 1599 Lei (verifica aici pret actualizat), are o garantie de 2 ani care contracost se poate extinde chiar si la 4 ani iar livrarea la domiciliu se face in mod gratuit.

Hotpoint LFF 8214E este o masina de spalat vase cu instalare libera, adica nu se incorporeaza desi intr-adevar poti sa o pui sub blatul de mobila sau incadrat, se remarca un tip de afisaj gen LCD, cu control electronic. Acest model este de culoare alba insa, cu ceva bani in plus, daca iti doresti ceva mai special, iti poti achizitiona varianta cu exteriorul de inox, aici este pagina produsului acela, specificatiile fiind la fel insa avand un design mult mai atractiv dupa cum reiese din poza de mai jos.

Modelul pe argintiu, adica din otel inoxidabil este disponibil la un pret usor mai mare insa beneficiaza de un design deosebit
Modelul pe argintiu, adica din otel inoxidabil este disponibil la un pret usor mai mare insa beneficiaza de un design deosebit

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunile acestui model sunt in inaltime de 85cm, in latime 60cm iar in adancime tot 60cm. Cuva si usa din interior sunt confectionate din inox, iar cosul superior este reglabil in functie de nevoile utilizatorului.

Capacitatea de incarcare a acestei masini de spalat este foarte mare, de 14 seturi, ceea ce inseamna ca o putem incarca cu usurinta cu un set de vesela pentru 14 persoane (ca si de ex u set uzual de vesela pentru o persoana cuprinde aproximativ urmatoarele: tacamuri, farfurie aperitiv,farfurie ciorba,
farfurie fel principal, cescuta+farfurie cescuta, pahar).

Meniul de comanda
Usa intredeschisa cu privire spre interior

Tehnologia cu care este prevazuta aceasta masina de spalat vase, EcoTech este de fapt o garantie a standardului ridicat de eficienta, un nivel mai scazut de consum si o performanta excelenta. Clasa de eficienta energetica se incadreaza in A+ cu un consum de energie de 1.03kw pe ciclul de spalare. Clasa de eficienta la spalare este A, consumul de apa al acesteia fiind de 12 litri pe ciclul de spalare. Clasa de eficienta la uscare este incadrata tot in categoria A. Hotpoint LFF 8214E este relativ silentioasa, nivelul de zgomot al acesteia ajungand la 49db.

Cu un numar total de 8 programe, la aceasta masina nu iti va lipsi nimic. Printre cele mai importante dintre acestea se regasesc: un program de spalare rapida de 25″, un program intensiv, un program de prespalare, un program eco care te ajuta sa reduci consumul de energie, program pentru cristale, program normal, si nu in ultimul rand un ciclu Baby. Ciclul Baby este special conceput pentru a satisface nevoia de siguranta si igiena maxima la spalarea articolelor pentru bebelusi. A fost testat pe materiale folosite pentru a produce biberoane, tetine, farfurii, vase si tacamuri si este certificat de catre laboratoare independente si de Universitatea din Torino.

Daca iti doresti o masina de spalat vase de o capacitate mare, cu un consum de energie redus si care in acelasi timp sa fie si eficienta, atunci Hotpoint LFF 8214E ar fi o alegere excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *