Masina de Spalat Vase Incorporabila Hotpoint LFTA++ 5H174 X, Clasa A++

In ceea ce priveste masinile de spalat vase, nu sunt prea multe modele pe piata, deoarece aceste aparate abia acum incep sa capete importanta cu adevarat, insa ce pot spune este ca printre modelele disponibile, sunt unele chiar foarte bune, cum e si Hotpoint LFTA++ 5H174 X, incorporabila, la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat) pentru ce iti promite.

Capacitate mare: 14 seturi; 11 programe; complet incorporabila

Pentru faptul ca este complet incorporabila, masina de spalat vase Hotpoint LFTA++ 5H174 X are chiar un pret bun si e o masina de spalat pe care te poti baza. Asta si pentru ca are o capacitate foarte buna, de 14 seturi, putand spala cu ajutorul sau foarte multe vase deodata. Pe langa asta, are un numar de 11 programe, variate si utile – as zice foarte multe pentru o masina de spalat vase.

Clasa de eficienta energetica A++, clasa de eficienta la spalare si uscare A, 8 nivele de reglare a temperaturii

Hotpoint LFTA++ 5H174 X are si o clasa de eficienta energetica excelenta: A++, o clasa de eficienta la spalare, dar si la uscare A, ceea ce presupune un consum extrem de redus. Tot pentru economia curentului electric, este dotata cu 8 nivele de temperatura, permitand reglarea pana la temperatura dorita, in functie si de cat de murdare sunt vasele, astfel incat sa nu consume prea mult daca nu e nevoie de o temperatura prea ridicata.

Aceasta masina de spalat vase este dotata si cu protectie in caz de inundatie, ceea ce presupune ca se opreste automat alimentarea cu apa in astfel de probleme. Totodata, este dotata si cu tehnologia Aquastop, tot cu acelasi scop, dar si pentru economisirea in plus a apei.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Panou de control modern, electronic, cu afisaj ecran LCD

Fiind un incorporabil, este destul de simpla la design, alba, insa e moderna prin sisteme, programe si ceea ce poate sa ofere ca rezultate, care sunt exceptionale de fiecare data. Se remarca si printr-un panou de control electronic, foarte util si modern, la care poti efectua toate setarile in functie de tipul de vase introduse la spalat, dar si de gradul de murdarie al acestora. Tot panoul de control prezinta si un ecran cu display tip LCD, pentru a afisa in orice moment setarile si informatiile necesare (timp ramas, etapa de spalare, program selectat etc.).

Dimensiuni de incorporabil

Ca dimensiuni, nu e foarte voluminoasa, avand in vedere si ca e o masina de spalat vase incorporabila in intregime. Masoara 82 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 57 cm in adancime. cantareste numai 35 kg. Este si foarte silentioasa, cu un nivel de zgomot aproape insesizabil din alta incapere: 42 dB.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LFTA++ 5H174 X

Concluzii

Pentru un asemenea pret, fiind si de la un brand producator renumit pentru astfel de masini de spalat, pentru capacitatea mare, clasa de eficienta excelenta, consumul redus, dar si multiplele programe si sisteme cu care e dotata, eu zic ca ar fi o achizitie foarte buna. Unde mai pui ca e un aparat incorporabil. Nu va mai vorbesc de beneficiile pe care ti le ofera o masina de spalat vase si de consumul redus de resurse pe care il presupune folosirea uneia (inclusiv timp), lucruri pe care deja le stim cu totii de cand au aparut pe piata astfel de masini de spalat.

Alternativa mai buna

Daca vrei o masina de spalat vase si mai avansata, tot de brand bun, dotata cu multiple sisteme si tehnologii mult mai performante si mai moderne, arunca un ochi si asupra modelului Whirlpool ADG8798, ceva mai scumpa, insa mult mai avansata. E tot incorporabila, insa are o capacitate ceva mai mica (13 seturi), dar si cu un program mai putin (10 programe). Castiga totusi prin rezultatele excelente pe care le asigura tocmai datorita tehnologiilor foarte avansate cu care a fost conceputa.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *