Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LST 216A

Ce-ar fi sa-ti achizitionezi o masina de spalat vase ultramoderna si dotata, incorporabila, daca te-ai hotarat sa-ti creezi o bucatarie diferita, moderna si practica?

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LST 216A se arata un produs eficient, cu consum redus, intrucat se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la uscare A si clasa de eficienta la spalare A. In plus, are programul Bio/Eco.

Complet incorporabila, Hotpoint LST 216A are o capacitate obisnuita, medie, de 10 seturi si probabil de aceea nu prezinta optiune de incarcare la jumatate. Prezinta un numar de 6 programe, care se pot seta printr-un control de tip electronic, afisand setarile printr-un display cu LED.

Printre programe, se numara programul de spalare normala, programul de spalare intensiva, programul de tip Bio/Eco, programul de prespalare si programul pentru vase speciale si cristale, pe care le protejezi astfel. Din pacate, nu are un buton de programare intarziata si nici optiunile pentru siguranta copii sau de protectie in caz de inundatii. Nu prezinta nici filtru de autocuratare sau butoane retractabile de tip Push-up (butoanele se selecteaza electronic). Are totusi un indicator de sare, precum si un compartiment special de sare.

Masoara 82 cm in inaltime, ajustabili, doar 44,5 cm in latime (de la axul de rotare) si 57 cm in adancime. Prezinta picioare reglabile, de la 82 cm la 90 cm in inaltime. Incorporata, masoara 45 cm in latime.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *