Hotpoint MTZ612NF Frigider Clasa A+ de Mare Capacitate

Cei de la Hotpoint (Ariston) au lansat de curand cateva aparate frigorifice foarte interesante, mai spre o nisa de necesitati nu foarte de larg consum, printre care si acest frigider MTZ612NF cu o capacitate bruta foarte mare, de pana la 532 litri, practic fiind unul dintre cele mai mari aparate frigorifice la care i-am facut recenzie pana acum pe Electro Review. Frigiderul, pe langa o capacitate foarte mare vine si cu tehnologii de ultima ora si o constructie foarte calitativa, probabil asa se justifica pretul de aproximativ 3200 lei (verifica aici pret actualizat si stoc). Aparatul a intrat prima data in oferta magazinului online undeva in la sfarsitul lui februarie 2012, asadar intr-adevar este un model recent.

Hotpoint MTZ612NF este dotat si cu ultimele tehnologii moderne in materie de racire si pastrare a echilbrului termic in interiorul aparatului, tehnologie Full No Frost si sistem de racire multiflow, care va pastra astfel o operare fara a se depunde gheata si temperatura constanta atat in partea superioara a aparatului cat si in cea inferioara. Si, chiar daca scriam mai demult ca aceste tehnologii ar fi mai galagioase, aparatul opereaza in limite de zgomot rezonabile, de 44 decibeli, ce consideram a fi deja catre un aparat silentios.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunile, cum scriam si mai sus in review, sunt destul de mari, cu o inaltime de 182 centimetri, latime de 81 centimetri si adancime de 72 centimetri, asadar nu este un aparat mic, pretandu-se mai degraba pentru bucatarii cu spatiu generos. Designul si constructia inox a carcasei totusi cu siguranta vor atrage privirile in bucatarie spre aparat.

Evident, in partea superioara este amplasat congelatorul, cu o capacitate de 132 litri iar in partea inferioara la Hotpoint MTZ612NF se afla frigiderul, cu o capacitate de 400 litri si 3 rafturi. De asemenea, aparatul este dotat cu functii de igiena Hygiene Control, I Care si cutie pentru alimente proaspete Fresh Box.

Clasa climatica a aparatului frigorific se incadreaza in grupa “T” ceea ce inseamna ca opereaza in conditii foarte bune intre temperaturile de 16’C si pana la 43’C. Opereaza in conditii bune de fapt inseamna ca nu este afectat intre aceste intervale de temperatura de schimbarile de temperatura ale mediului in care este amplasat, clasa climatica T fiind cea mai superioara in ceea ce priveste limita de temperatura. Clasa de eficienta energetica a acestui aparat este A+, oarecum normal pentru 2012 ­čÖé

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *