Hotpoint RSSG 724 JB EU – Mașină de spălat rufe modernă și de capacitate mare

Hotpoint RSSG 724 JB EU este o mașină de spălat rufe de capacitate mare care se bucură d etehnologii moderne, clase mari de eficiență energetică și de asemenea și de o centrifugare eficientă. Modelul acesta de mașină de spălat Hotpoint este o noutate în oferta magazinelor de profil.

Această mașină de spălat rufe se adresează familiilor mai mari de două persoane și care au nevoie de o mașină de spălat rufe de dimensiuni mari dar care totuși să aibe adâncime destul de mică, cum are acesta – doar 43.5 centimetri adâncime.

Pentru prețul cerut acest electrocasnic Hotpoint oferă multe funcționalități utile în casa fiecăruia – verifică aici preț și stoc actualizat.

Design modern și special

Mașina de spălat rufe Hotpoint RSSG 724 JB EU se remarcă ușor printr-un design special, având marginile hubloului de culoare neagră.
De asemenea, tot în culoare neagră este și panoul din jurul displayului care afișează informațiile. În partea superioară stânga se află locașul pentru adăugarea detergenților și a balsamului și tot acolo sunt detaliate programele nu puține pe care le are această mașină de spălat rufe.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Pe lângă design este de menționat și că în ciuda capacității mari de încărcare, de 7 kilograme, această mașină de spălat poate fi considerată și o mașină de spălat rufe SLIM.
Acest lucru înseamnă că nu ocupă atât de mult spațiu, permițând flexibilitate în amplasarea locului din casă.

Clase bune de eficiență

Hotpoint RSSG724JB EU vine cu clase foarte bune de eficiență – energetică A+++ (cea mai ridicată clasă de eficiență energetică) și clasă de eficiență la centrifugare B.
Are o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut.

16 programe de spălare

Mașina aceasta de spălat rufe de la Hotpoint are 16 programe de spălare, pentru toate nevoile. Oferă și flexibilitate prin sistemul de programare întârziată și prin programul rapid de spălare.

Programul de spălare Antistain Turbo 45 oferă un ciclu de spălare conceput să elimite 40 din cele mai dificile pete în doar 45 minute, și asta cu apa la o temperatură de 20 grade. Practic, este temperatură fără încălzire, astfel economisind energie. La fel este și programul de spălare Power 20.
Totuși, personal recomand spălarea hainelor la temperaturile de pe etichetă – de la 30 grade.

Hotpoint spune că această mașină de spălat este una mai silențioasă datorită motorului trifazat conceput cu sistem de suspensie. E adevărat, la nivelul de zgomot maxim de 74 decibeli, această mașină de spălat rufe este ușor mai silențioasă decât modele competitoare.

Dacă vrei o mașină de spălat rufe de capacitate mai mică, este posibil să ți se potrivească Hotpoint FMSG 623Bvezi aici preț.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *