Masina de spalat rufe Hotpoint WMG 602, Clasa A++, Silentioasa si cu Program Bebelusi

Din cate observ in ultima vreme, vad ca cei de la Hotpoint incep sa lanseze pe piata electrocasnicelor tot mai multe masini de spalat rufe, concepute in tehnologii cat mai noi, care sa le faca utile. Cam asa se intampla si cu masina de spalat rufe Hotpoint WMG 602, recent lansata, la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat).

Cu incarcare frontala, masina de spalat rufe Hotpoint WMG 602 are o capacitate de incarcare de 6 kg, ceea ce o face potrivita chiar si unor familii, insa mai putin numeroase.

Viteza maxima de centrifugare, de 1000 de rotatii pe minut mi se pare mai mult decat suficient, intrucat nici foarte mare nu este bine sa fie (citeste de ce in articolul despre cum sa iti alegi masina de spalat).

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Eficienta de care da dovada Hotpoint WMG 602 se concretizeaza in tipul de clasare pe care l-a primit. Cu o clasa de eficienta energetica A++, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta la centrifugare C, atinge performante  cu un consum de 8338 litri de apa anual si 0.571 kwh in program standard (bumbac, 40°C).

Aceasta masina de spalat rufe vine cu o serie de programe interesante, care sa iti atinga cat mai multe dintre asteptarile de la un astfel de aparat: program de extra-clatire, program pentru rufe sintetice, program pentru tesaturi din bumbac, program usor de calcat, program de spalare lana, program pentru rufe delicate etc. Totodata, Hotpoint WMG 602 a primit certificarea maxima care poate fi emisa de „The Woolmark Company”: Woolmark Platinum Care. Aceasta presupune ca o astfel de masina de spalat poate atinge cele mai inalte standarde de calitate si, in acelasi timp, poate spala chiar si haine pe a caror eticheta se afla inscriptionata sintagma „numai spalare manuala”/„handwash only”. Asta datorita unui sistem specific brevetat care nu freaca fibrele din tesaturi si le mentine moliciunea, chiar si dupa 20 de cicluri de spalare.

Important este insa si faptul ca este prevazuta cu un ciclu special de spalare tip Baby, pentru rufele bebelusilor. Acesta asigura rufe curate, spalate perfect si igienizate, chiar si in apa la o temperatura de numai 40°C. Astfel, curata delicat petele si igienizeaza rufele in acelasi timp, protejand tesaturile si, implicit, pielea bebelusilor. Sistemul special pentru ciclul Baby foloseste mai multa apa astfel incat sa dilueze foarte bine detergentul si sa optimizeze efectul aditivilor de igienizare. Clateste astfel perfect pentru a nu exista nicio urma de detergent in fibre. Acest program este perfect daca aveti bebelusi sau chiar bolnavi sau persoane alergice in familie.

Pe langa aceste programe de baza si cele speciale, masina de spalat rufe Hotpoint WMG 602 este prevazuta cu un sistem de reglare a consumului (pentru a monitoriza si regla consumul, pentru un plus de economie), sistem de siguranta impotriva copiilor si protectie impotriva inundatiilor. De asemenea, prezinta functia Super Wash si functia SuperSilent, ca sa o faca si mai silentioasa, precum si posibilitatea de programare intarziata.

Motorul trifazat al masinii de spalat rufe Hotpoint WMG 602 prezinta un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii, astfel incat produce un zgomot aproape insesizabil la spalare si centrifugare.

Alba, este o masina de spalat rufe standard, de dimensiuni obisnuite, masurand 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 54 cm in adancime. Tamburul are un volum de 52 litri. Cuva este realizata dintr-un material rezistent, poliplex, care face sa-i creasca durata de viata.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *