Mașină de spălat rufe Hotpoint WMSD723B – Capacitate 7 kg și 1200 rpm viteză centrifugare

Masina de spalat nu doar ne curata hainele, ne salveaza timp si bani. Masina de spalat rufe este unul din cele mai importante electrocasnice, este indispensabila intr-o locuinta. Nu este un aparat pe care il cumparam zilnic de aceea in momentul in care o achizitionam trebuie sa tinem cont de clasa de eficienta energetica, de afisajul LED pentru a vedea stadiul spalarii si timpul ramas dar si de viteza de centrifugare.

Aceasta masina de spalat Hotpoint WMSD723B este ideala pentru toti cei care au o baie mai mica, un spatiu mai restrans pentru a plasa masina de spalat rufe. Este un model destul de ingust, cu o capacitate de spalare suficient de generoasa, cu un consum redus si un pret mai mult decat accesibil.

O mașină de spălat rufe populară

Raportul calitate/pret este foarte bun, este unul din cele mai atractive si populare modele din clasa Slim, de aceea l-am inclus și articolul nostru cu modele de mașini de spălat rufe recomandate în 2017.

În plus, prețul acestei mașini de spălat rufe de la Hotpoint nu este mare, iar grație popularității sale este de multe ori în oferte speciale – verifică aici preț actualizat.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design modern și elegant

WMSD723B  este o masina de spalat rufe ce se remarca printr-un design elegant, o putere mare de centrifugare (1200 rpm), un consum redus si tehnologii performante.

Masina de spalat se remarca si prin  designul cu hublou negru, in constrast cu restul carcasei, de culoare alba. Panoul de control este intuitiv, bine gandit, astfel incat sa il ajute pe utilizator sa seteze cu usurinta si rapid programele.

Comparativ cu restul modelelor de pe piata, aceasta masina de spalat rufe de la Hotpoint are butoanele dispuse circular in partea centrala, in locul unuia singur, rotativ.

Este o masina de spalat ingusta, ideala pentru o baie mai mica sau un spatiu mai restrans. Incarcarea acestei masini de spalat rufe este facuta frontal iar capacitatea sa maxima este de 7 kilograme. Capacitatea ei este ușor peste medie, ceea ce îl face pretabil pentru familii de 3-4 persoane sau mai multe persoane.

Avand in vedere dimensiunile sale, este o capacitate excelenta.

Tamburul este conceput din inox si cuva din poliplex, volumul tamburului fiind de 48 de litri.

Viteza de centrifugare a masinii este de 1200 de rotatii pe minut, este o masina de spalat destul de puternica.

Gratie certificarii Woolmark Platinum Care aceasta masina de spalat este capabila sa spele chiar si haine pe a caror eticheta este trecuta spalarea manuala. Sistemul de spalare nu forteaza fibrele si mentine supletea hainelor chir si dupa mai multe cicluri de spalare.

Aceasta masina de spalat Hotpoint WMSD723B este dotata cu tehnologia Anti Stain pentru indepartarea eficienta a petelor. Aceasta tehnologie ajusteaza in mod automat nivelul de apa si temperatura apei cu scopul de a indeparta cele mai dificile pete protejand in tot acest timp si tesatura hainelor.

Spalarea hainelor se face pe etape de temperatura. In ceea ce priveste nivelul de zgomot aceasta masina este una din cele mai silentioase de pe piata.

Nivelul de zgomot este de doar 74dB la centrifugare si de 58dB la spalare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ ceea ce inseamna ca are un consum redus, practic fiind printre cele mai eficiente masini de spalat rufe prezente astazi pe piata. Are un consum energetic mediu anual redus, de doar 173kwh, din datele producatorului.

Aceasta masina de spalat rufe Hotpoint WMSD723B  nu are un numar de programe foarte vast, doar 7 insa acestea sunt concepute astfel incat a spala mai mult tipuri de articole si materiale.

Pe langa programele de spalare special concepute pentru spalarea artcolelor sintetice, din bumbac sau lana mai exista si alte cicluri de spalare. De exemplu, programul Baby Care este recomandat pentru a spala hainele bebelusului sau a persoaelor cu probleme de alergii ale pielii sau pielea mai sensibila. Un program mai rar intalnit la masinile de spalat rufe este cel pentru prosoape si lenjerii.

Chiar daca este o masina de spalat moderna, dotata cu tehnologii avansate, oricine o poate folosi cu usurinta. Este o masina de spalat ce permite programarea orei de incepere a spalarii. Utilizatorul poate alege ca masina de spalat sa inceapa cu putin timp inainte de a ajunge de la serviciu.

Hotpoint WMSD723B  este o masina slim, eficienta, incapatoare, silentioasa si economica.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *