Hotpoint XH9 T2Z COJZH – Combină frigorifică full no frost extrem de bine compartimentată

Hotpoint XH9 T2Z COJZH este o combină frigorifică foarte apreciată din părerile clienților care au achiziționat acest model. Punctează la specificații, eleganță și vine cu o compartimentare foarte practică, cu spațiu suficient pentru nevoile unei familii chiar mai mari de 3-4 persoane datorită volumului mare.

În plus, prețul la care se vinde această combină frigorifică nu este mare, dacă stăm să comparăm specificațiile, dimensiunea și designul – raportul funcționalitate preț poate fi ideal.

👉 verifică aici stoc și preț actualizat

Design pe gri mat care arată foarte bine

Chiar dacă personal sunt fanul combinelor frigorifice albe, nu înseamnă că toți trebuie să avem aceleași gusturi. Totuși, chiar dacă eu nu sunt neapărat fanul altor culori, totuși acest Hotpoint XH9 T2Z COJZH arată chiar excelent și poate să dea bine de tot în bucătării moderne, fiind foarte elegant.

În partea din față, sub logo, spre zona superioară are chiar și un ecran elegant iar mânerele aplicate sunt și ele frumoase, fiind de mărime mare – deci va fi mai ușor de deschis combina frigorifică. 

Combina frigorifică este una mare – are o dimensiune de 200 cm înălțime iar lateralele de 60 cm lungeme și 72 centimetri adâncime. Așadar, înainte de achiziție, măsurați spațiul în care îl veți amplasa pentru că este cu adevărat o combină frigorifică mare – și asta nu doar la înălțime.

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH
Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Volum de 369 litri – capacitate mare de stocare

Hotpoint XH9 T2Z COJZH este un aparat frigorific mare, fără doar și poate. Se mulează mai ales pentru familiile cu mai mult de 3 persoane, dar poate fi și un upgrade dacă spațiul din combina ta frigorifică actuală nu mai este suficient.

Compartimentarea celor două unități ale aparatului frigorific este și ea una bună. Astfel, frigiderul are un volum net de 264 litri iar congelatorul vine și el cu un volum de 105 litri capacitate stocare.

Frigiderul are 3 rafturi principale din sticlă securizată, dar mai există practic un etaj deasupra compartimentelor închise, așadar ai practic la dispoziție patru etaje pentru alimente diverse.
De asemenea Hotpoint XH9 T2Z COJZH are în frigider două compartimente pentru fructe și legume, generoase prin dimensiune și foarte utile. Ultimul compartiment este pentru alimentele care trebuie păstrate mai reci, dar nu neapărat spre a fi puse în congelator.
Sigur, combina frigorifică nu vine cu dispenser de apă, dar există și un raft special pentru sticle, așa numitul raft pentru vinuri.

De o compartimentare foarte bună se bucură și ușa frigiderului, acesta având rafturi ajustabile pe înălțime și posibilitatea de a personaliza așezarea acestor elemente.
Astfel sunt două compartimente închise în mod standard în partea superioară, două rafturi ajustabile tot sus și încă două rafturi mari în partea inferioară.
Ultimul raf de pe ușa frigiderului este rezervat zone pentru flacoane – cum ar fi sticlele de Cola etc.

Congelatorul are o compartimentare în 3 setare generoase ca dimensiune. Sertarele congelatorului au parte de sistemul Clever Out.
În rest, de menționat este că unitatea de congelare are o capacitate de congelare foarte mare – de 10 kg/24 ore. Multe modele au capacitate de congelare mai mică, de 4-5 kilograme pe 24 ore.

Sistem full no frost împreună cu ventilator pentru răcire uniformă

Sistemul de răcire al combinei frigorifice Hotpoint și distribuirea curenților de aer
Sistemul de răcire al combinei frigorifice Hotpoint și distribuirea curenților de aer

Pe lângă sistemul foarte interesant ActiveFresh, combina această frigorifică de la Hotpoint vine și cu un sistem No Frost care lucrează împreună cu un venilator poziționat în spatele congelatorului.
Acest lucru face ca răcirea combinei frigorifice să fie una uniformă, așadar nu va fi mare diferență dacă vei plasa anumite alimente în partea superioară sau inferioară.
În plus, tehnologia NoFrost face ca gheața să nu se formeze în cantități mari, așadar nu va trebui periodic dezghețat congelatorul.

Combina frigorifică nu este foarte gălăgioasă, în fapt la cei doar 38 decibeli pe care îi scoate este chiar silențioasă în operare. Totuși, sistemul no frost poate produce constant niște sunete, date de circulația aerului. Acele sunete sunt normale.

Mai trebuie menționat că această combină frigorifică are mod de vacanță. Prin această funcționalitate, atunci când pleci în vacanță poți să economisești energie, practic reducând la minimum răcirea din frigider, dar păstrând operarea congelatorului. 

Această combină frigorifică este un model destul de eficient, cu o clasă de eficiență energetică A++. Are un consum anual dat de producător de 282 kWh/an.

Modele similare sau alternative mai mici

Dacă ai nevoie eventual de o combină frigorifică de dimensiuni ceva mai mici, o variantă similară ar putea fi modelul Samsung RB30J3100SA/EF, care are și el un sistem de răcire performant și compartimentare similară. 

Dacă cauți un model cu dispenser de apă, o variantă similară (dar de capacitate mai mică) ar putea fi Beko RCNA365E20DZXP.

Acest model, în rest, este foarte similar cu Beko RCNE520E20DZX care are aceeași culoare și aproximativ aceeași compartimentare.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *