Imprimanta Retractabila in 3 Marimi Diferite

Stim ca viitorul intotdeauna aduce zilnic in realitatea noastra fel si fel de idei, mai ales in lumea tehnicii, a electronicii. Ceea ce visam altadata ca se va intampla in viitor e acum deja cu mult depasit. Aproape ca e imposibil sa mai tii pasul, practic viitorul in care te-ai visat s-a autodepasit si se autodepaseste zilnic.

Asa se intampla si cu stirea de astazi, pentru ca astazi am aflat ca s-a lansat un concept nou, cu utilitate in spatiul de lucru. De fapt, este vorba de o imprimanta; da, acel obiect care e absolut necesar intr-un birou, la orice loc de munca. Pentru ca parca intotdeauna se iveste cate o ocazie in care ai nevoie sa listezi un document important, in mai multe exemplare. Asta pentru ca este important mereu sa avem in maini si variante printate ale documentelor. Mai mult, multi deja avem imprimante sa facem asta si de acasa si oricum, la fiecare dintre noi exista aceasta tendinta: sa mai facem si acasa ceva ce tine de job. Important este sa ai imprimanta acolo unde ai nevoie, de fiecare data cand ai nevoie.

Totusi, indiferent de locul in care o amplasezi, de locul unde lucrezi cu ea, marimea unei imprimante iti poate cauza mereu probleme. Daca o pui in locul in care lucrezi, arata ca o masina uriasa care iti ocupa cea mai mare parte a biroului. De indata ce nu o folosesti si nu ii gasesti trebuinta in acele momente, impresia de dezordine pe care ti-o lasa poate deveni enervanta. Dar, s-a gasit o solutie si pentru asta!

Neilson Navarrete a lansat deja un nou concept de design pentru o imprimanta foarte draguta si simpatica, care se poate ajusta in diferite marimi, in functie de dimensiunile spatiului in care lucrezi, astfel incat sa castigi cat mai mult spatiu. Aceasta imprimanta este numita, pe buna dreptate, „Imprimanta Retractabila” din moment ce poate fi usor ajustata la o dimensiune mai mica de fiecare data cand este nevoie.

Pe langa faptul ca aceasta imprimanta iti rezolva problemele de prea mult spatiu ocupat, este de asemenea o solutie eficienta  pentru cine are nevoie frecvent de printari in diferite marimi. Dupa cum arata, cred ca poti spera sa obtii de la aceasta strasnica imprimanta chiar si imprimari in marime de poster.

Din imagine se poate observa ca acest aparat a fost prevazut cu un concept despre felul cum hardware-ul acestei imprimante raspunde ajustarilor de marime. De exemplu, cand se extinde, cartusele cu culori sunt aliniate intr-o singura linie in timp ce, cand ii reduci marimea, cartusele se ajusteaza foarte usor unul in spatele altuia.

Din moment ce conceptul este foarte dragut si face aceasta imprimanta usor de manuit, multi abia asteapta ca aceasta inventie sa vada deja lumina zilei. Imaginați-vă doar:  un dispozitiv elegant, care se întinde în conformitate cu dimensiunea hârtiei pe care o imprimați. Gândit ca o modalitate practică de a lucra într-un birou.

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *