In Curand Magazine Proprii Samsung, pe modelul Apple

O data cu lansarea noului telefon Samsung Galaxy S3, care noua ni se pare un pic cam iesit din tiparele obisnuite in privinta aspectului, un lucru foarte interesant ne-a atras atentia, ca Samsung planuieste, pe modelul Apple, sa deschida la nivel global magazine de prezentare/vanzare proprii. Avand in vedere gama foarte mare de produse, este clar ca e o miscare cel putin interesanta care se poate lasa cu un succes imediat.

Primele zvonuri cu privire la deschiderea magazinelor proprii au aparut inca de la inceputul lunii aprilie, insa atentia nu a fost indreptata foarte mult spre acest aspect.

Noi suntem curiosi de cum se vor organiza viitoare magazine, daca vom avea doar o parte gadget cu televizoare, laptopuri si telefoane sau vom avea in magazine si raioane de electrocasnice.

Noile magazine Samsung ar putea sa se denumeasca Samsung Pop-Up Store, insa ceva oficial nu a fost confirmat, decat faptul in sine ca se planuieste deschiderea magazinelor proprii in spiritul Apple, cu raioane mari, multa luminozitate si sticla.

Deocamdata, cert este faptul ca se vrea cat mai rapid deschiderea unor astfel de magazine, mai ales pentru a vinde mai bine telefoanele Samsung Galaxy S3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *