Inca 4 tari din Europa se vor bucura de serviciile Netflix

Compania Netflix, liderul streamingurilor in statele mai evoluate, un fel de vplay.ro insa legal, a anuntat astazi printr-un comunicat de presa ca isi va extinde aria de acoperire a serviciilor in inca 4 noi tari din Europa de Nord si anume se va lansa pana la sfarsitului anului 2012 in Norvegia, Danemarca, Suedia si Finlanda.

Pana la lansare, utilizatorii din tarile nordice ale Europei se pot deja inregistra pe site pentru a fi notificati cu prvire la lansare.

Netflix s-a lansat in anul 2007 ca un raspuns la nevoile de flexibilitate ale consumatorului de divertisment video pe piata din Statele Unite. In acest moment de serviciile lor se bucura peste 27 milioane de utilizatori din America de Nord, America Latina si incepand din 2012 si Marea Britanie si Irlanda.

Preturile Netflix sunt printre cele mai avantajoase cand vine vorba de pay-per-view, abonamentele avand un cost decent in raport cu filmele oferite, si, mai ales ca acestea vin in format high definition, o data cu lansarea acestora pe micile ecrane.

De mentionat este faptul ca spre exemplu daca in Europa traficul pe torrente reprezinta aproximativ 30% din totalul traficului pe Internet, in tarile unde netflix se bucura de succes practic a inlocuit de tot torrentele pentru vizionarea filmelor.

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *