Device-uri USB și încărcătoare simpatice

Smartphone-urile, tabletele, MP3 playerele sau multe alte specii de gadgeturi au devenit tot mai folosite, aproape indispensabile pentru unii oameni. Nu e de mirare nici faptul ca, in ultimii ani mai ales, s-au facut pasi mari si uimitori  inspre tot soiul de alte aparate si accesorii conexe acestora, inspre inventii care mai de care, care intrec chiar si gadgeturile in sine…

Încărcătoare standardizate, conectoare pentru smartphone-uri si alte device-uri de tip USB impresionează tot mai mult prin originalitate și creativitate, de la cel mai mărunt până la cel mai șocant design.

Incarcator standardizat

USB-ul reprezinta, de ani buni, standardul pentru a incarca cam aproape orice gadget electronic. In zilele noastre, poti sa iti incarci telefonul acasa la prieteni, cand te afli undeva in vizita, sa iti legi Kindle-ul de orice computer sau sa downloadezi fotografii de pe o camera digitala direct pe televizorul tau… Toate acestea se datoreaza unui conector standardizat, care se poate conecta si la calculator. Desigur, conectorul USB vine si el in mai multe variatii, Mini USB, micro USB samd.

Încărcător energie solară, de fereastră Sursa: prakticideas.comIncarcator robot Android

Nu insa toate incarcatoarele USB, conectoarele si cablurile de acest tip „se nasc” egale. Ai observat poate ca unele incarcatoare de perete sunt mai puternice decat altele. Uneori, o mufa USB la un laptop e in mod evident mai puternica decat la un alt laptop.

Incarcator Electro Man 4 multiplug

La unele PC-uri de tip desktop, chiar si cand sunt inchise, este permisa incarcarea Smartphone-ului printr-o mufa USB. Dar ceea ce regasesti astazi pe piata este uneori putin diferit decat incarcatoarele USB obisnuite. Iata mai jos cateva dintre ele. Tie care iti place cel mai mult? Mie, de departe cel cu omuletul alb mi se pare cel mai dragut si simpatic incarcator. Sau cel eco, care presupune incarcare cu energie solara, montat la fereastra…

Sursa: prakticideas.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *