Incarcator de laptop pentru masina

Una dintre multele lucruri care imi plac la un laptop este comoditatea, insa din pacate autonomia bateriei inca nu este acolo unde ne dorim sa ajunga, cu toate ca pe partea de performante laptopurile au inregistrat salturi considerabile. Astfel, in acest moment comoditatea ne este afectata, sau imi este afectata daca nu impartasiti ideea, de lipsa de solutii de reincarcare on the go pentru laptopuri. Stiu, bateriile de rezerva sunt o solutie, insa momentan sunt extrem de scumpe si la o adica si ele trebuie reincarcate.

Pentru calatoriile lungi cu masina sau pentru cei care folosesc un laptop pentru portabilitate dar sunt constransi de lipsa solutiilor de energie – o posibila solutie este incarcatorul pentru laptop de masina. Acesta incarca bateria laptopului direct de la bricheta auto, iar cei care vand acest produs spun ca se incarca rapid…desi, in realitate stim cu totii ca nu ofera aceeasi putere bricheta de la masina. Totusi, o relativa incarcare ofera si aceasta solutie iar pretul unui astfel de gadget nu este departe de cat este un incarcator obisnuit, ba chiar as putea spune ca este ieftin.

Incarcatorul asigura un transformator la care poti regla amperajul si puterea iar capatele sunt inteschimbabile astfel ca asigura compatibilitatea cu aproape toate laptopurile de pe piata.

Cu toate ca pe alte site-uri acest produs este comercializat drept incarcator auto universal pentru laptopuri, cum ar fi cel.ro, cei de la Quickmobile spun despre el ca permite incarcarea netbook-urilor si a mini laptopurilor.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *