Combină frigorifică Indesit CAA 55 cu clasa eficienta energetica A+

Combina frigorifica Indesit CAA 55 este un aparat pe care deseori il recomandam ca o varianta de combina frigorifica ieftina cu o capacitate potrivita pentru familii mici si medii, de pana in 2-3 componenti.

Acesta vine la o capacitate de incarcare de aproximativ 234 litri, are o clasa de eficienta energetica F iar pretul 👉 (verifica aici pret si oferta) este unul potrivit, de aceea il punem in categoria aparatelor frigorifice pentru cei cu un buget nu foarte mare.

Avantajul principal al aparatului este ca are compartimentarea foarte bine facuta, cu o capacitate de incarcare a unitatii superioare de frigider la 150 litri iar cea a congelatorului usor peste medie comparat cu alte combine – de 84 litri, asadar Indesit CAA 55 reprezinta o excelenta varianta si pentru cei care nu se gandesc sa achizitioneze separat o lada frigorifica.

În general, la multe combine frigorifice, ca proporție, congelatorul are dimensiuni mai mici, așadar acest aparat frigorific de la Indesit este bun pentru cei care cumpără multe preparate și/sau semipreparate care trebuie ținute la congelator.

👉 Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aparatul CAA55 are in unitatea superioara a frigiderului 2 rafturi de sticla independente care se pot regla pe inaltime pentru un plus de flexibilitate in pozitionarea alimentelor si bineinteles mai are un suport si deasupra compartimentelui de fructe si legume, asadar practic are sus 3 compartimente.

Spatiul pentru legume-fructe este impartit in doua cutiute foarte practice, separate, asadar poti sa separi legumele de fructe in depozitate, lucru ce imi place foarte mult.

Rafturile sunt realizate din sticlă securizată.

Daca rafturile sunt ajustabile, pe usa deja lucrurile sunt mai fixe, insa aranjate destul de bine, avem un suport pentru sticle mari cu spatiu sificient de mare, un suport pentru borcane si un suport mai maricel pentru branzeturi. Bineinteles, aparatul vine si cu suport pentru oua, modelul clasic cu capacitate de 10 oua.

Congelatorul, spre deosebire de aparatele concurente care vin cu 3 compartimente, acest electrocasnic Indesit are 4 compartimente, capacitatea de stocare fiind foarte buna.

Clasa climatica din care face acest aparat este extinsa, astfel ca opereaza la fel de bine intre 10 si pana la 38 grade se mentin valorile de operare normala, chiar daca la extreme motorul functioneaza ceva mai puternic.

Deschiderea standard a combinei frigorifice este pe dreapta, dar mânerul se poate pune și pe cealaltă parte, ușile fiind reversibile.

In rest, manualul de utilizare se poate descarca de aici si mai spun ca dimensiunea aparatului frigorific CAA 55 de la Indesit este de 174 cm inaltime, 54.5 cm latime si 58 cm adancime. Adică o dimensiune destul de standard pentru un aparat frigorific mediu.

La cei 44 decibeli valoare zgomot pe care îi are nu este neapărat cea mai silențioasă combină frigorifică, dar este de ținut cont că această valoare se obține atunci când

Totuși, raportul preț calitate este dat de majoritatea cumpărătorilor ca fiind unul foarte bun, iar produsul se găsește pe piață de niște ani.
Personal zic că este un aparat frigorific ideal pentru persoanele mai în vârstă sau familiile mici care nu au un buget semnificativ pentru un aparat cu tehnologii avansate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *