Indesit DSG 573 NX – Capacitate mare, 10 seturi

Indesit DSG 573 NX este o masina de spalat vase cu o capacitate mare, de 10 seturi. Este din clasa de eficienta A si poate fi usor incorporata in mobila, sub blatul mobilierului de bucatarie. Pretul acestuia, comparand cu masinile de spalat vase de aceasta capacitate de la alti producatori, este usor mai mica, costand undeva la 400 euro. (click pentru verificarea pretului)

DSG 573 NX de la Indesit are o clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta la uscare tot A, deci este un model de prima mana. Este foarte silentioasa, avand undeva la 49 decibeli maxim volum de functionare.

Reviewul continua si dupa poza

Indesit DSG 573 NX

Ca si consum la un ciclu de spalare standard, consuma doar 10 litri de apa, 0.92 kw curent electric, ceea ce va face o reala economie de curent, apa si energie in casa ta.

Temperaturile de spalare pot fi selectate intre spalare in apa rece, apa la 40 grade si de 70 grade, insa evident, cel mai eficient este la spalarea cu apa cea mai calda.

Foarte util este faptul care are programare intarziata, care poate fi setata intre 1 si 24 de ore. Impreuna cu programarea intarziata, poti sa pui setezi de exemplu sa inceapa ciclul de spalare a vaselor dupa ce termini de mancat si vasele le adaugi pe rand, asadar economisesti spatiu. Ca si spalare, se poate folosi atat detergent de tip solid sau tablete cat si lichid. Sistemul de spalare este de tip stropi, pentru economia de apa. De asemenea, se poate folosi in acelasi mod eficient si doar incarcadu-l la jumatate.

Displayul de tip LED este foarte util, oferind informatii precum programarea, timpul ramas pana la finalizarea spalarii vaselor si indicator pentru nivelul de sare.

DSG 573 NX de la Indesit are dimensiunile de 85 x 45 centimetri inaltime pe lungime si o adancime de 60 cm, destul de standard astfel incat chiar daca masina de spalat vase nu este din fabricatie incorporabila, sa o poti pune cu usurinta in mobilierul de bucatarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *