Masina de spalat Slim Indesit Eco Time Slim IWSD 4105(EU)

Masina de spalat Indesit Eco Time Slim IWSD 4105(EU) este un model compact, care este recomandat celor care duc lipsa de spatiu, deoarece acest model face parte din gama de masini de spalat gen SLIM, adica are o adancime de numai 45cm. Cu o capacitate de incarcare de 4.5kg, ea este ideala pentru cei care locuiesc singuri sau pentru cupluri. Acest model face parte din clasa energetica A+, lucru care ne garanteaza un consum de energie mai redus si o factura la electricitate mai mica. Momentan ea poate fi achizitionata cu o reducere de 15%, la un pret de 1149 Lei (verifica aici pret actualizat). Termenul de garantie are o durata de 2 ani, cu posibilitatea de a fi prelungit pana la 4ani. Livrarea se face in mod gratuit.

Cu un design destul de modern, dar in acelasi timp si compact, acest model este prevazut cu un mic panou de comanda, si detine un tip de afisaj tip LED. Alimentarea se face cu apa rece, iar hubloul are un diametru de 35cm, care se deschide la un unghi de 150 de grade.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Ca si eficienta energetica acest model detine clasa A+, cu un consum energetic la spalare si centrifugare de 0.76kkwh. Clasa de eficienta la spalare face parte din categoria A, aceasta avand un consum de 39 de litri de apa la spalare si centrifugare. Ceva mai slabuta, clasa de eficienta la centrifugare este C, aceasta avand un nivel de zgomot la spalare de 66dB, iar la centrifugare 73dB. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, ceea ce este destul de bine, deoarece acest lucru inseamna ca rufele vor fi stoarse destul de eficient.

Datorita functiei EcoTime, nu mai trebuie sa astepti sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doresti sa speli rapid o sarcina mai mica. Astfel, poti spala o sarcina de 3kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din tesaturi sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.

Programele sunt in numar de 13, printre care se regasesc urmatoarele: program spalare rapida de 30minute, program sintetice, program jeans, program bumbac, program spalare lana.

Aceasta mai are si un ciclu Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport). Ele au fost concepute special pentru a avea grija de echipamentul si pantofii de sport.

Cu un consum de energie destul de redus si o marime compacta, Eco Time Slim IWSD 4105(EU) de la Indesit este ideala pentru cei care cauta o masina de spalat cu o capacitate de incarcare mai redusa, care sa fie usor de utilizat si in acelasi timp eficienta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *