Masina de Spalat Rufe Indesit Innex XWC61051W, 6 kg, Clasa A+

Masina de spalat rufe este esentiala in orice locuinta. Iar daca ai o famile mai mare, devine cu adevarat indispensabilă. Totodata, daca ai nevoie de una de capacitate mai mare decat standardul un ajutor in acest sens ar putea fi masina de spalat rufe Indesit Innex XWC61051W, la un pret destul de bun pentru ce caracateristici ofera (verifica aici pret actualizat).

Capacitate de incarcare 6 kg, clasa de eficienta energetica A+

Indesit Innex XWC61051W este o masina de spalat rufe obisnuita, cu incarcare frontala, avand insa o capacitate de incarcare mai mare mai mare decat standardul (accepta o sarcina de pana la 6 kg, fata de majoritatea modelelor de 5kg).

Are o clasa de eficienta energetica A+, care asigura un consum mai redus de curent electric: 1.05 kwh in program standard, 8643 litri – consum mediu anual de apa oferit de producator (pe baza programelor cu 220 de cicluri de spălare rufe din bumbac standard la 60°C şi 40°C la încărcare maximă şi parţială, şi a consumului modurilor cu consum redus. Consumul real de energie va depinde de modul în care este utilizat aparatul. Fisa produsului se regaseste aici.). Si viteza de centrifugare e buna, atingand pana la 1000 rotatii/minut.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWC61051W

Programe de spalare

Pentru a asigura o spalare cat mai eficienta, masina de spalat Indesit Innex XWC61051W este prevazuta cu 16 programe: program de matase/perdele; program de articole sport; ciclu de spalare pentru indepartarea mirosurilor; posibilitatea de programare intarziata etc. Ciclul de spalare a articolelor de tip Sport (echipamente si incaltaminte sport) este special conceput pentru masinile de spalat rufe de la Indesit si este util atat sportivilor, cat si celor care au o viata activa si practica sportul ca hobby.

Ciclul de indepartare a mirosurilor neplacute si persistente este posibil datorita unei noi miscari a cuvei, adaugand o clatire in plus la finalul fiecarui ciclu si aigurand un control permanent al temperaturii, care trebuie sa ramana constanta.

Ciclu de spalare rapida, propriu Indesit: Innex

Pe langa aceste programe specifice masinilor Indesit, masina de spalat rufe Indesit Innex XWC61051W vine cu un ciclu de spalare special, Innex, de spalare zilnica, care, prin simpla apasare a butonului dedicat, spala in maxim 50 de minute rufe din bumbac si materiale sintetice, nemaifiind necesare setarile anterioare din mai multe butoane pentru selectarea temperaturii, vitezei de centrifugare si a altor functii necesare. Innex seteaza automat programul de spalare la tipul de incarcatura din cuva. Fara pierdere de timp si resurse. De fapt, tehnologia Innex se bazeaza pe un buton inovator, care, in 2 secunde de la apasare, asigura pornirea masinii si inceperea programului de spalare a rufelor din Bumbac si Sintetice.

Totodată, o masina de spalat Innex include 3 cicluri de spalare rapida (nu unul singur, cum au majoritatea masinilor de spalat rufe de pe piata): 9 minute pentru reimprospatarea rufelor, care nu sunt murdare, dar care au fost purtate doar o data (este si cel mai scurt ciclu de spalare existent vreodata la o masina de spalat rufe despre care am scris); 30 de minute, pentru rufe ceva mai murdare si 50 de minute/1 ora pentru rufele care necesita mai multa atentie. Tot in cadrul programului Innex beneficiezi de 3 optiuni antipete, pentru indepartarea eficienta a acestora, indiferent de tipul si provenienta lor, dar si de 4 cicluri pentru articole tip sport, inclusiv unul pentru pantofii sport si un ciclu antimiros care elimina rapid mirosurile persistente din hainele sport. Cu salvare de timp si energie, Innex reprezinta in acest moment cel mai rapid sistem de curatare a rufelor.

Mai jos regasiti programele si nivelul de incarcare maxima ideala pentru fiecare ciclu de spalare

Indesit Innex cicluri spalare

De asemenea, Indesit Innex XWC61051W dispune si de sistemul Overflow, util in caz de inundatii, care garanteaza un control inteligent al cantitatii de apa folosite si care intrerupe functionarea masinii şi evacueaza apa in exces daca este nevoie.

Design si materiale

Indesit Innex XWC61051W vine si cu un design modern, cu un panou electronic automat de navigare, cu afisaj LED, si cu cea mai mare usa de pe piata din clasa masinilor de spalat populare, astfel incat sa incarci masina e mult mai usor. Volumul tamburului are 52 litri, este realizat din inox iar cuva este realizata din poliplex. Nivelul de zgomot al acestei masini de spalat la centrifugare este de 77 dB, iar la spalare – de 59 dB.

Concluzii si o alternativa

De culoare albă, obișnuită, cu un aspect modern, plăcut, masina de spalat rufe Indesit Innex XWC61051W are dimensiuni obisnuite pentru o masina de spalat cu incarcare de 6 kg; nu este de tip Slim (ingusta) asadar. Masoara 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 54 cm in adancime. Cantareste 66.5 kg.

Mai multe detalii, direct de la producator, pentru aceasta masina de spalat regasiti la acest link.

Pentru ce ofera, masina de spalat rufe Indesit Innex XWC61051W are un pret foarte bun si merita achizitia, daca ai o familie de 2 membri sau mai mult. Programele de spalare sunt cel putin interesante. O alternativa la fel de buna, cam la acelasi pret, insa cu o clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum si mai mic, ar fi Hotpoint WMSF 622. Aceasta economiseste si spatiu, fiind de tip Slim. Are tot 16 programe, dar si diverse alte tehnologii inovatoare, proprii Hotpoint.

Un video pentru o masina de spalat similara, din aproximativ aceeasi gama:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *