Indesit IWB5125(EU) cu capacitate de 5 kg, functie Eco Time

Printre cele mai ieftine masini de spalat rufe de la Indesit este si IWB5125(EU) – o masina de spalat cu incarcare frontala simpla, eficienta si cu o capacitate de incarcare potrivita familiilor cu pana in 3 persoane. Are 16 programe este de culoare alba si este eficienta din punct de vedere energetic. Pretul acesteia atat pe internet cat si in magazinele gen Flanco sau Altex este undeva la 1100-1200 (verifica aici pret actualizat).

Printre avantajele acestei masini de spalat este functia EcoTime, care este deosebit de utila familiilor mici sau celor care locuiesc singuri. Astfel, cu aceasta functiune nu trebuie sa aspteti pana se aduna multa rufe ci poti spala chiar si la 60% din capacitatea masinii de spalat, fara probleme – si asta si cu o cantitate mai mica de apa si detergent.

Consumul energetic la un ciclu de spalare standard este de 0.85 Kwh iar cea de apa este de doar 39 litri. Per total, cu tot cu detergent un ciclu de spalare te costa aproximativ 1 leu.

Una dintre plusurile acestei masini de spalat este viteza mare de centrifugare, de 1200 rotatii per minut, lucru ce duce aceasta masina de spalat in clasa de eficienta la centrifugare B. De asemenea eficienta energetica este A+ si cea la spalare A.

Masina de spalat IWB5125 are o capacitate maxima de incarcare de 5 kilograme, de aceea spuneam ca este o masina de spalat dedicata familiilor mici sau celor care locuiesc singuri. Dimensiunile masinii de spalat totusi nu sunt atat de mici ci sunt oarecum in standardele altor masini de spalat, si cu o capacitate mai mare. Astfel IWB5125 are dimensiunile de 85 x 59.5 (inaltime x lungime) si o adancime de 52.5 centimtetri. In general nu trebuie sa ai probleme in a-l pune nici macar in baie, iar in privinta usilor adancimea este mai mica decat o usa normala (sau chiar si mica).

Un alt avantaj pentru aceasta masina de spalat este nivelul relativ mic de zgomot pe care il face. Astfel, la spalare are un nivel de zgomot de 63 decibeli, iar la centrifugare de 73 decibeli. Consider zgomotul de la centrifugare foarte bun iar cea de la spalare decenta.

Masina de spalat are 16 programe, dintre care mai speciale ar fi programele de spalare lana, matase-perdele, program dedicat pentru spalarea blugilor, expres, sport intesiv/dedicat, program pentru spalare incaltamite (sport). De asemenea, poti sa programezi masina de spalat sa porneasca cu o intarziere de pana la 3, 6, 9 sau 12 ore.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *