Indesit IWE 7125 B Eco Time, capacitate mare, dimensiuni mici

Indesit IWE 7125 B este o masina de spalat cu incarcare frontala, cu o capacitate medie spre mare potrivita famiilor cu 3 sau mai multi componenti. Pretul acestei masini de spalat in ultima vreme este foarte variabila, pretul de lista fiind de aproximativ 1500 lei. Totusi, in timpul promotiilor il poti gasi si la 1200 lei, la emag. (click pentru verificarea pretului actual).

Chiar daca capacitatea de incarcare este relativ mai mare fata de standardul celor mai vandute masini de spalat, dimensiunile sunt foarte bine proportionate, ocupand in fapt tot atata cat o masina de spalat clasica care are capacitatea de incarcare de 5 kg. Asadar, la cele 7 kg capacitate de incarcare, IWE 7125 B are dimensiunile de 85 cm inaltime, 59.5 cm lungime si o adancime de 53.5 centimetri, in 99% dintre cazuri nu trebuie sa iti faci griji cum il vei transporta printre usi. Consider aceasta dimensiune una dintre cele mai importante avantaje ale acestei masini de spalat, pentru ca se poate ca multi dintre voi sa aveti nevoie de o masina de spalat cu o capacitate mai mare dar totusi cu dimensiuni mai mici.

Indesit IWE 7125 B Eco Time

Ca si clase de eficienta, Indesit IWE 7125 Eco Time sta destul de bine pentru pretul sau, avand o clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la centrifugare B si o clasa de eficienta la spalare A. Aceste lucruri se traduc printr-un consum energetic de doar 1.33 kwh la un program standard, 60 litri apa si o viteza de centrifugare de 1200 rpm.

Avand in vedere ca masina de spalat este echipata cu tehnologia Eco Time, poti sa nu o incarci la capacitatea maxima (si recomandata de multe ori) ci poti sa pui 4-5 kg de rufe iar masina de spalat Indesit Eco Time ajusteaza automat timpul de spalare si bineinteles consumul de energie electrica si apa.
chiar daca este o masina de spalat cu o capacitate mai mare si ieftina, Indesit IWE 7125, este destul de silentioasa, avand un nivel de zgomot de 63 decibeli la spalare iar la centrifugare de doar 73 decibeli.

Meniul masinii de spalat + displayul LED

Dintre programele masinii de spalat, este echipata cu toate functiile clasice, inclusiv cu program de spalare rapid (dureaza doar 30 minute), program de spalare usor de calcat si programare intarziata.

Fiind destul de ieftina, nu m-as fi asteptat ca masina de spalat sa posede display, insa cei de la Indesit s-au gandit la utilizarea usoara pentru client si i-au montat un display destul de generos, de tip digital LED care afiseaza timpul spalarii si programele selectate.

 

One thought on “Indesit IWE 7125 B Eco Time, capacitate mare, dimensiuni mici

  • 2 februarie 2013 la 11:24
    Permalink

    as dori sa stiu daca cuva este din poliplex sau din inox

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *