Masina de Spalat Rufe Indesit IWE81282BCECO, 8 kg, Clasa A++

Cand ai o familie mare, nu ai tmp de pierdut si aproape ca nu te mai intereseaza pretul unei masini de spalat, numai sa aiba capacitate mare. Ei bine, nu e intotdeauna cazul. Am gasit o masina de capacitate foarte mare, cu multiple optiuni si functii, la un pret chiar foarte bun (verifica aici pret actualizat): Indesit IWE81282BCECO.

Capacitate de încărcare de 8 kg și totuși consum redus

Indesit IWE81282BCECO este o mașină cu încărcare standard: frontală, cu o capacitate de încărcare de 8 kg și și o viteza de centrifugare de maxim 1200 de rotatii pe minut – aceasta pare mica, insa eu zic ca e potrivita pentru acest volum, intrucat la o viteza de centrifugare folosita la valoare mai mare poate dauna tesaturilor rufelor tale. E recomandat cu valoarea maxima a vitezei de centrifugare sa o folosesti doar in cazul paturilor si a tesaturilor groase, de mari dimensiuni.

Sta excelent si in ceea ce priveste eficienta; are, astfel, o clasa de eficienta energetica A++ si o clasa de eficienta la spalare A, ceea ce presupune un consum de resurse redus.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Multiple programe variate pentru toate nevoile familiei

Masina de spalat rufe Indesit IWE81282BCECO nu se dezice nici cand vine vorba de programe si optiuni; vine cu un numar de 16 programe, variate si foarte utile, mai ales pentru nevoile unei familii numeroase, pentru a spala eficient diferite tipuri de tesaturi. Dispune, așadar, de program pentru articole tip Sport obisnuite, de program Sport Intensiv si de spălare de incaltaminte de tip sport (programe specifice masinilor de spalat rufe de la Indesit, in general), de autocuratare, program pentru articole tip Jeans, program pentru articole delicate si pretentioase precum matasea  și perdelele, precum si de programare intarziata (delay Timer/Temporizator – putand programa pornirea masinii de apalat in intervalul orar dorit). Programele speciale pentru articole sport sunt concepute special sa spele eficient si sa protejeze in acelasi timp articole pretentoase precum accesoriile si echipamentele sportive.

Alte funcții interesante, pentru economia resurselor

Dispune si de un sistem de detectare a spumei, precum si de tehnologie cu invertor. Are si functia Eco Time, de economisire nu numai a resurselor de baza, ci si a timpului. Datorita acestei functii, nu mai trebuie sa astepti sa se adune rufe pentru o sarcina completa, intrucat aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doresti sa speli rapid o sarcina mai mica. Poti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, alcatuita din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.

Tot un mod inedit si specific de a economisi este si optiunea Energy Saver, conceputa special pentru economisirea de energie electrica. Aceasta functie este disponibila cu programele de spalare pentru Bumbac, rufe Sintetice, respectiv articole din Jeans. Aceasta optiunea economiseste pana la 70 % energie electrica (fata de programul standard: bumbac la 30 ° Celsius). Optimizeaza si consumul de apa si se obtine o eficienta mai buna a actiunii mecanice a cosului pentru rufe.

Dimensiuni obisnuite

E alba, nu se remarca printr-un design special, diferit, si masoara 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 60 cm in adancime – dimensiuni obisnuite, desi are un volum mare. Tamburul este si el mare, pe masura capacitatii de incarcare – are un volum de 62 litri. Cantareste 73.4 kg.

Masina de spalat rufe Indesit IWE81282BCECO, 8 kg

Alternativa

Daca vrei o masina de spalat rufe mult mai buna, ultraperformanta chiar, cu rezultate peste asteptari si multiple tehnologii si dotari, iti recomand Bosch WAS32890EU, tot cu o capacitate de 8 kg, insa mult mai scumpa. E insa cel mai bun aliat, mai ales pentru o familie mare si daca nu vrei sa schimbi periodic masina de spalat rufe, ci sa o ai viata lunga.

De asemenea, despre ce tehnologii specifice si avantaje ofera o masina de spalat rufe de la Indesit, in general, poti citi aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *