Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC5085, Clasa A

In caz ca ai nevoie de o masina de spalat rufe simpla, cu un consum redus, care sa fie eficienta si sa isi faca treaba cum trebuie, fara specificatii avansate, dar cu cele standard destul de buine, cu destul de multe programe, ca sa iti spele cam orice tip de rufe, ergonomica, sa incapa unde doresti, poti sa incerci masina de spalat Indesit IWSC5085, pentru ca e la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat). In plus, vei vedea ca nu e chiar atat de simpla pe cat pare.

Indesit IWSC5085 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, dar de tip Slim/ingusta, astfel incat ai sanse sa o poti amplasa oriunde doresti, fara a-ti limita spatiul. Masoara, asadar, 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 45 cm in adancime. Are o capacitate de incarcare standard, ca majoritatea masinilor de spalat obisnuite de pe piata, de 5 kg. De aceea, nici viteza de centrifugare nu atinge o valoare prea mare, neavand nevoie. Are, asadar, o viteza de centrifugare de maxim 800 de rotatii pe minut.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Totusi, clasarile de eficienta ale aceste masini de spalat nu sunt atat de joase; are o clasa de eficienta energetica si una de eficienta la spalare de tip A, iar clasa de eficienta la centrifugare este D. Acestea atrag, automat, un consum destul de mic resurse precum apa sau curent electric. In plus, are un sistem de reglare a consumului in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva, ajustandu-si astfel consumul. Consuma, prin urmare, exact atata apa, curent electric si detergent are nevoie pentru cantitatea din interior, indiferent ca e vorba de 2 kg, 3 kg sau 4 kg. De asemenea, are si un program special pentru spalare cu un consum redus de energie electrica, la temperaturi mai joase. Deci, la un asemenea pret, poti spune ca e foarte bine, economisind in plus.

Ca programe si functii de spalare sta foarte bine, numarand vreo 13, destul de multe ca sa poti spala oricand orice tip de rufe doresti. Dispune, asadar, de un program de extraclatire, un program pentru rufe diin bumbac, un program pentru tesaturi din lana, un program pentru rufe sintetice, un program pentru articole din Jeans, un program pentru matase/perdele, un program pentru rufe colorate, pentru protejarea culorilor acestorta, chiar si dupa mai multe spalari, un program special pentru haine Sport, posibilitatea de programare intarziata.

indesit slim

Dintre aceste programe si optiuni, cele mai interesante cu care se lauda Indesit IWSC5085 sunt cele proprii acestui brand: functia Eco Time, optiunea Outdoor Wear sau programul special Sport.

Cu functia Eco Time, nu ai nevoie sa mai astepti ca sa aduni rufe pentru o sarcina completa, pentru ca, datorita acestei optiuni, poti spala rapid ori de cate ori ai o sarcina mai mica de incarcare. Poti sa speli astfel, folosind aceasta functie, o sarcina de 3 kg de rufe usor murdare din bumbac sau materiale sintetice, intr-un timp cu aproape 30 % mai scurt si folosind chiar si mai putina apa sau energie electrica.

Optiunea Outdoor Wear reprezinta un ciclu unic, care spala si usucadelicat tesaturi tehnice speciale, pentru a fi gata de a fi purtate oricand ai nevoie, chiar si imediat. De aceea, datorita acestei functii, articolele din denim/Jeans sunt ingrijite mai usor ca oricand.

Programul special de articole Sport nu este doar un simplu program de spalare a pieselor de imbracaminte pentru sportivi si cei care duc o viata activa, ci prezinta 3 cicluri speciale, diferite, pentru fiecare grad de murdarie si problema aparuta: Sport Intensiv, Sport Delicat si Special Shoes, pentru a putea spala cu ajutorul sau chiar si incaltaminte sport. Toate aceste 3 cicluri speciale Sport sunt concepute pentru a avea grija de echipamentul si pantofii speciali ai oricarui sportiv sau pasionat de un anume sport.

Masina de spalat rufe Indesit IWSC5085 este clasica la aspect, de culoare alba, prezentand un panou de control mecanic, usor de folosit, cu mai multe butoane utile si display cu luminite LED. Prezinta un sistem de protectie in caz de inundatii, oprindu-se automat.

Indesit IWSC5085 este o masina de spalat rufe obisnuita ata la aspect, cat si la specificatiile generale, fara display cu ercan LED sau LCD. Castiga insa prin faptul ca este Slim/ingusta, are multiple programe utile, fiind si economica in acelasi timp, si are un pret foarte bun.

O masina la fel de buna si cu un raport specificatii-pret la fel de bun (de fapt chiar mult mai bun), ar fi Electrolux EWP106100W, la acelasi pret, insa cu o capacitate de incarcare de 6 kg, o viteza de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut, o clasa de eficienta energetica la fel, dar o clasa de eficienta la centrifugare C (mai buna), cam la fel de multe programe, si pentru Jeans, nu si pentru articole Sport insa.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *