Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD51051CECO, Clasa A+

Ai nevoie de o masina de spalat rufe simpla, dar eficienta, de o capacitate de incarcare obisnuita, insa cu multiple functii? Iti recomand una care ti se potriveste cu siguranta foarte bine si care, mai ales, este disponibila la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat): Indesit IWSD51051CECO.

Specificatii de baza foarte bune

O masina de spalat rufe standard, cu incarcare frontala, Indesit IWSD51051CECO are o capacitate de 5 kg. La aceasta se adauga o viteza de centrifugare echilibrata, ce poate atinge pana la 1000 de rotatii/minut.

Indesit IWSD51051CECO a primit clasari de eficienta bune, avand o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare C. Acestea implica un consum mai redus de resurse de baza, precum 0.894 kwh in program standard si 6763 litri – consum mediu anual de apa. In plus, aceasta masina de spalat rufe este dotata cu optiunea Energy Saver, pentru un plus de economie de energie. Aceasta optiune este disponibila cu cicluri pentru bumbac, rufe din tesaturi sintetice si pentru articole din Jeans/denim si permite o economie de energie de pana la 70 % (comparat cu ciclul bumbac la 30° C). Economia se datoreaza optimizarii consumului de apa si unei mai bune eficiente a actiunii mecanice a cosului pentru rufe.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Programe si optiuni multiple si foarte variate

Cat priveste programele, Indesit IWSD51051CECO prezinta 16 programe variate si utile pentru a se plia cat mai multor nevoi ale tale si ale familiei tale: program bumbac, program spalare tesaturi din lana, program pentru rufe sintetice, program rufe sintetice, program articole Jeans/denim, program consum redus de energie (Energy Saver), program rufe colorate (pentru protejarea culorii tesaturilor din haine), program articole si echipamente Sport, program Mix (amestec de tesaturi si culori) etc.

Dintre acestea, programe speciale precum cel pentru articole Jeans sau echipamente Sport fac viata unei persoane active mult mai simpla. Ingrijirea hainelor casual din denim este acum mai usoara decat oricand, datorita ciclului de spalare delicata special conceput pentru astfel de tesaturi.

Programul special pentru haine si articole Sport este special conceput pentru spalarea si protejarea echipamentelor sportivilor si vine cu 3 cicluri utile: Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport). Toate acestea au fost create special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii tai sport.

Aceste doua programe speciale – Jeans si Sport – au fost special create pentru persoane active si pentru sportivi si sunt completate de functia Eco Time, datorita careia nu mai trebuie sa asteptati pentru a se aduna rufe pentru o sarcina completa, pentru ca poti folosi astfel masina de spalat ori de cate ori doresti sa speli rapid o sarcina mai mica. Poti astfel spala o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30 % mai scurt si folosind pana la 40 % mai putina apa si energie.

In plus, cu optiunea Delay Timer (temporizator), ai posibilitea programarii intarziate, putand programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil pentru tine; masina va porni astfel singura, dupa setare, la ora programata.

Indesit IWSD51051CECO este prevazuta cu un sistem de protectie impotriva inundatiilor, oprindu-se automat in cazul unei astfel de probleme. Aceasta este, totodata, o masina de spalat rufe destul de silentioasa, avand un nivel de zgomot la spalare de 60 dB si 76 dB la centrifugare.

Design simplu, dimensiuni tip Slim si display LED

Ca dimensiuni si aspect, este destul de simpla si clasica, fiind de culoare alba, insa este Slim/ingusta, masurand 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si doar 42 cm in adancime. Economiseste astfel si spatiu. Tamburul are un volum de 40 litri. Prezinta un afisaj cu ecran cu LED, micut si destul de multe butoane, care fac setarea ciclurilor si a optiunilor destul de rapida si de usoara.

Masina de spalat rufe Indesit IWSD51051CECO

Concluzie + alternativa la fel de convenabila

Pentru o familie obisnuita, cu putini membri, Indesit IWSD51051CECO este o masina foarte potrivita, avand un pret extrem de convenabil si oferind, in schimb, eficienta maxima, confort sporit si rezultate excelente in cazul oricarei situatii, datorita programelor multiple si variate.

Un model similar, la fel de convenabil si economic, este Indesit IWSC5085, dar fara afisaj cu ecran, insa cu indicatori LED, o viteza de centrifugare maxima mai mica – de 800 rotatii pe minut, insa cu aproximativ aceleasi programe si optiuni utile.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *