Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSE51051CECO, Clasa A+

Masina de spalat rufe Indesit IWSE51051CECO este cu incarcare frontala, avand o capacitate de incarcare standard – de 5 kg, fiind potrivita persoanelor care locuiesc singure sau familiilor mai putin numeroase. Viteza de centrifugare este una potrivita, in raport foarte bun cu capacitatea de incarcare, putand atinge chiar si 1000 de rotatii pe minut.

Indesit IWSE51051CECO a primit o clasificare de eficienta buna, avand o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare C, care asigura un consum redus de resurse prime, apa si curent electric: 0.894 kwh in program standard si 6763 litri – consum mediu anual de apa.

Dar cu Indesit IWSE51051CECO nu numai ca economisesti resurse, ci si spatiu, fiind o masina de spalat de tip Slim (ingusta), masurand 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si doar 42 cm in adancime. Astfel, o poti amplasa oriunde doresti si dispui de spatiu.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

In ceea ce priveste programele de spalare, acestea sunt suficient de multe (16) pentru a veni in intampinarea oricarei nevoi pe care o ai in materie de spalat rufe: program bumbac, program spalare tesaturi din lana, program rufe sintetice, program special pentru articole din Jeans/denim, program pentru matase/perdele, program rufe colorate, pentru protejarea culorilor acestora, program special pentru articole si echipamente Sport, program Mix, pentru amestec de rufe din tesaturi diferite etc.

Asadar, masina de spalat rufe Indesit IWSE51051CECO este destul de moderna datorita functiilor speciale si variate de care dispune. De exemplu, datorita programului special de ingrijire a articolelor din denim, rufele tale din Jeans au parte de o spalare delicata, fiind spalati perfect, iar culorile vii nu au astfel de suferit. De asemenea, programul special Sport este prevazut cu 3 cicluri speciale de spalare: Sport Intensiv, Sport Delicat si Special Shoes (special pentru incaltamintea sport), astfel incat intregul tau echipament de sport sa fie curatat cum se cuvinte.

Indesit IWSE51051CECO este prevazuta si cu functia Eco Time, datorita careia poti spala o sarcina mai mica decat capacitatea maxima de incarcare, astfel incat sa nu mai fii nevoit(a) sa astepti sa se adune rufe pentru o sarcina completa, intrucat datorita acestei optiuni, masina de spalat isi ajusteaza programul si consumul la cantitatea de rufe din cuva; daca vei incarca, de exemplu, cu doar 3 kg de rufe, ele vor fi spalate intr-un timp mult mai scurt (economisind astfel cu 30 % mai mult timp). Si mai important insa, masina va economisi pana la 40 % mai putina apa si energie.

Cu optiunea Energy Saver, de asemenea, ai sansa in plus la economia de energie electrica. Aceasta este disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans, permitand o economie la curentul electric de pana la 70 % fata de consumul de energie electrica in ciclul de bumbac cu spalare la 30 °. Datorita acestei optiuni, este optimizat consumul de apa, iar eficienta actiunii mecanice a cosului pentru rufe este mai buna.

Pe langa toate aceste programe de baza, optiuni si functii, masina de spalat rufe Indesit IWSE51051CECO permite si programarea intarziata, prin optiunea Delay Timer / Temporizator, prin care se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil. Masina va porni astfel singura, la ora programata.

Aceasta masina de spalat rufe este prevazuta si cu un sistem de protectie impotriva inundatiilor, oprindu-se automat in cazul unei astfel de probleme. Este o masina de spalat rufe silentioasa, cu un nivel de zgiomot la spalare de 60 dB si de 76 dB la centrifugare.

Este alba si are un aspect destul de clasic, insa se remarca printr-un display cu ecran LCD foarte mare, care afiseaza informatii utile precum cele privind etapa de spalare, timpul ramas etc. Pe langa butonul rotativ de selectare a programelor, are si alte cateva butoane utile, pentru setarea temperaturii si activarea altor optiuni, printre care si un selector al vitezei de centrifugare.

Masina de spalat rufe Indesit IWSE51051CECO

O masina de spalat rufe identica in ceea ce priveste specificatiile, de la acelasi producator, tot Slim si tot din clasa de eficienta energetica A+ este Indesit IWSD51051CECO, putin mai ieftina. Aceasta nu difera de modelul similar prezentat mai sus decat prin dimensiunea ecranului, care e mai mic la acest model, si cateva butoane.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *