Masina de Spalat Rufe Indesit IWSND 61252 C, 6 kg, Clasa A++, Slim

Te-ai gândit să-ți schimbi mașina de spălat rufe cu una mai eficientă, care să consume mai puțin, dar să aibă o capacitate de încărcare mai mare? Dacă vrei să aibă și un preț convenabil, ai putea lua în considerare modelul Indesit IWSND 61252 C, care costă destul de puțin pentru ce îți poate oferi (verifică aici preț actualizat).

Capacitate de încărcare 6 kg, viteză de centrifugare 1200 rotații/minut, clasă de eficiență energetică A++ și multiple programe și funcții

Indesit IWSND 61252 C este o mașină standard, obișnuită, în sensul că este cu încărcare frontală și nu se deosebește cu prea multe față de restul mașinilor de spălat rufe cu care ne-am obișnuit. Are însă o capacitate de încărcare peste standard (consideram standard undeva la 5 kilograme), de până la 6 kg, cu o viteză de centrifugare mai mult decât bună, de până la 1200 rotații pe minut. Promite multe si in ceea ce privește efiociența ân condiții de consum redus; a primit, în acest sens, clasa de eficiență energetică maximă, cu multe plusuri: A++.

Mai mult, pentru rezultate cât mai bune, îți pune la dispoziție un număr de 16 programe diverse și foarte utile, printre care: program de extraclătire; program pentru rufe din bumbac; program Daily Wash; program pentru articole tip Jeans; program pentru țesături din lână, program pentru haine și articole de sport, posibilitatea de programare întârziată cu Delay Timer. De asemenea, mai prezintă și câteva funcții și sisteme speciale precum funcția Eco Time, sistemul de protecție Overflow etc.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Datorită opțiunii Eco Time de care dispune, nu mai trebuie să aştepţi să se adune rufe pentru o sarcină completă (până la 5-6 kg), pentru că, datorită acestui sistem, poți spăla rapid, ori de câte ori dorești, o sarcină mai mică. Poţi spăla astfel o sarcină de până la 3 kg, formată din rufe uşor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt şi folosind până la 40% mai puţină apă şi energie.

Masina de spalat rufe Indesit IWSND 61252 C

Mașină de spălat rufe de tip Slim (îngustă) – câștigă inclusiv spațiu

Fiind o mașină de  spălat rufe îngustă, de tip Slim, Indesit IWSND 61252 C nu va ocupa spațiu foarte mult. Este perfectă pentru cei care locuiesc în spații mici, garsoniere, apartamente mici, camere de cămin. În același timp, în interior poate spăla, cu o simplă încărcătură, toate rufele familiei, chiar și a celor mai sportivi (având programul special pentru echipament sport). Măsoară 85 cm în înălțime, 59.5 cm în lășime și doar 42 cm în adâncime. Hubloul e obișnuit, are o deschidere de 150 grade; sincer, ar fi putut să facă unghiul de deschidere mai mare, să fie și mai comod de introdus rufele, dar e bine și așa. Tamburul are un volum de 40 litri. Mașina cântărește 60.8 kg.

De culoare albă, are un design foarte simplu, cu un panou de control ușor, standard și cu un miniecran de tip LCD, care afișează informații utile în legătură cu stadiul ciclului de spălare selectat, timpul rămas din programul ales etc.

Concluzii

Fiind o mașină de spălat rufe simplă, obișnuită, Indesit IWSND 61252 C nu se remarcă prin nu știu ce tehnologii avansate, care ar face să coste aparatul mult mai mult. În schimb, e destul de practică, luând în considerare că are o capacitate de încărcare de până la 6 kg și o viteză de centrifugare ce atinge maxim 1200 de rotații/minut. Este ideală pentru familii, cei care folosesc des o astfel de mașină de spălat, datorită programelor diverse putând spăla aproape orice tip de rufe și țesături.

Alternativă similară

Un alt model de mașină de spălat rufe, tot de la Indesit, la fel de eficient și numai bun ca raport calitate-preț, ar fi Indesit IWSD61251CECO, chiar mai ieftin. Are o capacitate de încărcare tot de 6 kg și, la fel, viteza de centrifugare este de până la 1200 rotații/minut. Clasa de eficiență energetică este, în schimb, cu un plus mai… puțin: A+.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *