Masina de Spalat Rufe Slim Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg, clasa A++, Preț Bun

 Ca mașină de spălat, în cazul în care cauți mereu ceva mai mult decât strictul necesar, clasic, dar de bun gust, cu suficient de multe programe concepute ca să poți avea rufele bine spălate, indiferent de tip, țesătură sau culoare, n-ai cum să nu găsești foarte multe modele. Provocarea e să le aibă pe toate acestea și să aibă un preț moderat. Însă am dat peste o mașină de spălat rufe cu specificații peste standard și cu un preț bun, comparând cu mașini de spălat rufe care îți oferă strictul necesar și cam atât; vorbesc de modelul Indesit IWSNE 61252 C ECO, la un preț obișnuit (verifică aici preț actualizat), dar depășind specificațiile standard.

Mașină Slim cu încărcare frontală de până la 6 kg

Mașina de spălat rufe Indesit IWSNE 61252 C ECO este o mașină obișnuită, cu încărcare frontală, de tip Slim (îngustă), însă din interior pare să facă mult mai multe decât ai crede la o primă vedere. Și să încep cu ceea ce e mai important: are capacitatea de încărcare peste standard, de până la 6 kg o încărcătură, cu un volum al tamburului de 40 litri. Așadar, cu ea poți spăla deodată toate rufele familiei și, în plus, poți chiar spăla mult mai rar, întrucât poți încărca o cantitate mai mare de rufe din prima.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61252 C ECO, 6 kg,viteza de centrifugare 1200 rotatii/minut, clasa A++

Clasa de eficiență energetică A++, 16 programe variate

Și mai tare, Indesit IWSNE 61252 C ECO are o clasă de eficiență energetică A++, care se traduce într-un consum redus de curent electric, fără a se abate de la rezultate eficiente de fiecare dată. Nici consumul de apă nu este foarte mare; de exemplu, consumul mediu anual de apă este de 8391 litri.

Tot privind eficiența, această mașină de spălat rufe vine cu un număr de 16 programe eficiente, concepute astfel încât să se plieze pe cât mai multe dintre cerințele rufelor tale. Astfel, dispune, pe lângă altele obișnuite, de: program pentru piese din Jeans, program special pentru rufe din lână; program pentru articole delicate precum mătasea și perdelele; program pentru articole și echipamente sport, posibilitatea de programare întârziată. Pe lângă acestea, prezintă un buton selector de centrifugare, cu ajutorul căruia tu stabilești viteza de centrifugare; sistem de detectare a spumei. Și apropo de centrifugare, viteza maximă pe care o poate atinge această mașină de spălat este de 1200 de rotații pe minut.

Funcția Eco Time, sistemul propriu Indesit de ajustare a consumului de resurse la cantitatea de rufe din cuvă

Dar Indesit IWSNE 61252 C ECO câștigă mai ales prin funcția Eco Time, utilă și care te ajută să economisești în maniera personală, reprezentând, în fapt, sistemul Indesit de ajustare a consumului de resurse de bază la încărcătura din cuvă. Datorită ei, nu mai e nevoie să încarci cuva la maximum doar ca să nu ai pierderi de curent și apă. Poți să speli chiar și pe jumătate, 3 kg de rufe, și prin această funcție, mașina de spălat rufe va consuma doar energia electrică, apa și detergentul necesare pentru a spăla eficient cele 3 kg de rufe din interior. Totodată, prin funcția Eco Time de la Indesit câștigi și timp, cel mai prețios, de fapt, dintre toate.

Design simplu; piese puternice din materiale de calitate

În rest, are un aspect destul de simplu, însă la nivelul panoului de control e suficient de modern; prezintă în partea de sus, a panoului de comandă, un display destul de mare de tip LCD, care afișează informațiile legate de programul în desfășurare (etapa de spălare; timpul rămas), și butoane simplu de manevrat de către oricine. E albă, simplă în rest și câștigă prin faptul că e Slim (îngustă), ajutându-te să câștigi astfel spațiu. Măsoară 85 cm în înălțime, 59.5 cm în lățime și 42 cm în adâncime. Destul de grea, cântărește 60.8 kg. Inclusiv materialele din care sunt realizate piesele interioare sunt de bună calitate: materialul din care e realizată cuva este din poliplex, iar tamburul este din inox, metal de calitate superioară, ultrarezistent.

Concluzii și o alternativă aproape identică

Una peste alta, la un preț obișnuit pentru o mașină de spălat standard, cu încărcătură maximă de 5 kg și nu cu prea multe funcții, mașina de spălat rufe  Indesit IWSNE 61252 C ECO depășește multe așteptări pentru oricine: prin încărcătura mai mare (6 kg), funcția Eco Time, economică cu resursele tale; prin numărul destul de mare de programe, create pentru multiple nevoi, prin clasa de eficiență energetică cu 2 plusuri peste A și consumuri reduse. Un model similar, și ca preț și ca specificații, de la aceeași firmă, ar fi și mașina de spălat rufe Indesit IWSND 61252 C – de fapt, dacă mă uit mai bine, singura diferență notabilă între cele două ar fi faptul că modelul prezentat mai sus are un ecran LCD mult mai mare. În rest, cam la fel, specificațiile sunt aproape identice. 😉

 

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *