Masina de spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C, Clasa A+++, Slim, Economica

Pentru cei care s-au gândit să treacă la un nivel superior în ceea ce privește mașina de spălat rufe, e cazul să încerce să investească într-un model cu specificații de bază peste standard (adică o capacitate de încărcare mai mare, o viteză de centrifugare mai bună, rezultate cât mai apropiate de perfecțiune, dar cu costuri reduse – traduse printr-un grad de eficiență cât mai bun, cu cât mai multe plusuri etc.). Dacă ai norocul să dai peste o mașină de spălat rufe cu toate acestea, ba chiar și cu câteva lucruri în plus și cu un preț bun, poți să nu mai duci grija mașinii de spălat mulți ani de acum încolo. Dar, dacă nu ai găsit un astfel de model, stai liniștit(ă): l-am găsit eu pentru tine! Vorbesc de Indesit IWSNE 61253 C, la un preț excelent, în raport foarte bun cu ceea ce oferă (verifică aici preț actualizat).

Capacitate de încărcare 6 kg, viteză de centrifugare de până la 1200 rotații/minut

Mașina de spălat rufe Indesit IWSNE 61253 C cu încărcare frontală are o capacitate peste standard, de 6 kg mai exact, ceea ce înseamnă un timp câștigat prin faptul că poți spăla mai multe rufe deodată – ideal pentru cei care au o familie ceva mai mare, au copii sau bătrâni și trebuie să spele des. La această capacitate de încărcare, viteza sa de centrifugare, care poate atinge până la chiar 1200 de rotații pe minut, este mai mult decât bună, este chiar foarte mare. Nu-ți recomand să o folosești la această valoare, ci mai jos, pentru că o poți seta prin selectorul de centrifugare din panoul de control, după tipul și cantitatea încărcăturii. La 1000 de rotații pe minut, de exemplu, eu spăl plapumi, pături și alte articole de mari dimensiuni. Cele mici, din materiale delicate, pot fi deteriorate la valori mari ale vitezei de centrifugare. Deci… atenție! 🙂

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Clasa de eficiență energetică A+++ pentru rezultate cu un consum minim de energie electrică și apă

Când ai o capacitate de încărcare peste standard la mașina de spălat (peste 5 kg, adică), lumea are tendința să creadă că mașina respectivă va consuma și mai mult. Dar nu e cazul. Cu o clasă de eficiență energetică cu multe plusuri, A+++, Indesit IWSNE 61253 C spală eficient, rapid. Multe plusuri peste A la o clasă de eficiență energetică a unei mașini de spălat rufe înseamnă costuri foarte reduse la curent electric, apă, detergent și… câștig inclusiv de timp. În plus, pentru o mașină de spălat rufe destul de obișnuită și nu foarte avansată cum e această Indesit IWSNE 61253 C, o clasă de eficiență A+++ e cel mai bun lucru posibil; nici nu-i mai trebuie alte tehnologii. Unde mai pui că mașina de spălat chiar are un preț foarte bun.

16 programe variate, pentru cât mai multe tipuri de rufe

Având specificații atât de interesante precum cele descrise mai sus, aproape că nici nu te mai interesează alte detalii, însă Indesit IWSNE 61253 C nu se oprește la acestea. Pentru că dispune de 16 programe de spălare a rufelor, foarte variate și diverse. Printre acestea amintim: program de extraclătire, program de articole tip Jeans, program pentru haine din lână, program pentru a face rufele ușor de călcat, program pentru articole și echipamente Sport, posibilitatea de programare întârziată.

Funcția Eco Time, de ajustare a consumului la cantitatea de rufe din cuvă

Și mai util, pe lângă aceste programe, și așa destul de numeroase, pliate cam pe orice cerință a rufelor tale, această mașină de spălat rufe mai vine cu alte câteva funcții și sisteme folositoare, dintre care amintim: funcția Eco Time și sistemul de protecție împotriva inundațiilor Over Flow. Funcția Eco Time este deosebit de prețioasă, pentru că e, practic, sistemul propriu Indesit de ajustare a consumului de resurse la tipul de încărcătură din cuvă. Adică nu e nevoie să încarci cuva la maximum doar ca să nu ai pierderi de curent și apă inutile. Poți să speli chiar și la jumătate, 3 kg de rufe, și datorită acestei funcții, mașina de spălat rufe va consuma doar atâta energie electrică, apă și detergent cât sunt necesare pentru a spăla eficient cele 3 kg de rufe din interior. Nimic în plus. De asemenea, o astfel de funcție te ajută să câștigi timp încă o dată.

Slim (îngustă), câștigă chiar și spațiu

Dar Indesit IWSNE 61253 C nu câștigă numai resurse, ci și spațiu. Pentru că e o mașină de spălat rufe de tip Slim (îngustă), nu măsoară mult (mai ales în lățime și în adâncime), astfel încât o poți amplasa oriunde dorești, fără să ocupe prea mult loc din locuința ta. E ideală, astfel, pentru locuințele mai mici. Măsoară, așadar, 85 cm în înălțime, 59.5 cm în lățime și 42 cm în adâncime. Cântărește 60.8 kg, iar volumul tamburului are o valoare de 40 litri. Hubloul face un unghi de deschidere de 150 grade.

În rest, ca design, e o mașină de spălat rufe obișnuită, destul de „clasică”, simplă, cu un panou de control foarte ușor de folosit și bine gândit: ai acolo toate indicațiile și specificațiile necesare legate de programe și alte setări. Dispune și de un buton special de setare a temperaturii, pe lângă selectorul de centrifugare, cu care poți srta ce viteză de centrifugare crezi că se potrivește tipului de rufe introduse la spălat. Se remarcă printr-un display cu ecran mare LCD, cu margini rotunjite – acesta este poate elementul său cel mai modern, pe lângă funcțiile și specificațiile avansate de care dispune. Acesta afișează informații utile legate de programul selectat: etapa de spălare în care se află, timpul rămas etc.

Informatii detaliate despre produs cat si manualele tehnice ale acestei masini de spalat puteti regasi aici, pe site-ul producatorului.

Concluzii și alternativă la fel de avantajoasă

Dacă nu te-au convins toate avantajele prezentate mai sus că mașina de spălat rufe Indesit IWSNE 61253 C merită luata in calcul pentru achiziție, mai ales dacă ai familie și trebuie să speli des, vrei economii la curent electric și apă, la un preț foarte bun, atunci te poți îndrepta spre un alt model, cel puțin la fel de bun ca raport functii-preț: Whirlpool AWS 61012.. Acesta e tot de 6 kg în ceea ce privește capacitatea de încărcare, stă și mai bine în ceea ce privește diversitatea de programe și tehnologii avansate, însă are o clasă de eficiență energetică A++ și o viteză de centrifugare mai moderată, de până la 1000 rotații/minut.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “Masina de spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C, Clasa A+++, Slim, Economica

  • 17 noiembrie 2019 la 9:43
    Permalink

    Da doar ce am achizitionato ‘.astept REZULTATE avind invedere ca am avut un model vechi de 16 ani sper sa se bucure sotia de el cit mai mult posibil

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *