Indesit LR9 S1Q F X – Combină frigorifică de capacitate peste medie, cu tehnologie no frost

Firma Indesit și-a câștigat stabilitatea pe piață de-a lungul multor ani în care a oferit aparate electrocanice la standarde înalte, cu funcții menite să ușureze pe cât posibil activitățile domestice.

Combina frigorifică Indesit LR9 S1Q F X este unul dintre produsele oferite pe piață de către celebrul brand, un model plăcut, la prima vedere datorită aspectului său, a finisajelor de o calitate neîndoielnică, dar și a dotărilor sale. 

Indesit LR9S1QFX este de apreciat în primul rând pentru flexibilitatea de care dă dovadă, oferindu-le posibilitatea utilizatorilor săi, de a gestiona spațiul pe care îl pune la dispoziție în funcție de nevoile fiecăruia. Pe lângă avantajul tehnologiilor de ultimă generație, versatilitatea sa este un mare atu, toate acestea fiind menite să păstreze alimentele dumneavoastră în condiții optime. Toate acestea la un preț destul de bun – verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X
Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Tehnologie avansată pentru prospețime îndelungată

Sistemul No Frost oferă condiții optime pentru ca cele depozitate în combina frigorifică să aibă o temperatură și condiții optime de circulare a aerului, astfel încât prospețimea lor să reziste un timp îndeungat. Aveți de asemenea certitudinea că prin ventilația aerului rece, veți evita formarea gheții pe pereții interiori ai frigiderului dumneavoastră, iar umiditatea de 70% din interior va oferă protecție chiar și pentru alimentele pe care le-ați putea depozita neacoperite.

Tehnologia Less Frost pe care o prezintă congelatorul garantează condiții optime de pastrare a alimentelor chiar și fără gheață, lucru extraordinar de altfel, asta însemnând că nu va avea nevoie de decongelare. Avantaj și din punct de vedere al întreținerii combinei.

Caracteristici tehnice

Combina frigorifică oferă datorita capacității sale de 368 l, posibilitatea de a conserva la modul cel mai flexibil posibil, în frigiderul de 257 l și în congelatorul de 111 l, orice aliment, fără restricțiile pe care le poate prezenta dimensiunile unui raft standard, de exemplu.

Puteți oricând jongla cu cele 5 rafturi din sticlă, astfel încât suprafată să devină mai încăpătoare, chiar și pentru un tort cu mai multe etaje, de exemplu. Frigiderul mai prezintă un compartiment special pentru legume și fructe, la fel de versatil, precum și 3 suporturi pentru ușă.

Frigiderul oferă chiar și posibilitatea de setare a ventilației din interior, astfel încât dumneavoastra să dețineți controlul asupra condițiilor în care vă păstrați alimentele.

Indesit LR9S1QFX este un model ce prezintă un singur compresor, funcționează cu un sistem static de răcire, și face parte din clasa climatica SN-T. Dacă ar fi să punctăm asupra unui avantaj major pe care il aduce, ar trebui să facem un efort, deoarece combina este foarte avantajoasă ca și preț, fiind mai mult decât accesibilă pentru multitudinea de avantaje pe care le prezintă, face parte din clasa de eficiență energetică A+, adică are un consum de 321 kWh/an. Funcțiile sale sunt de asemenea un mare plus în orice bucătărie, și nu in ultimul rând aspectul este unul foarte elegant ce se preteză chiar și unui interior modern.

Indesit LR9S1QFX este o combină frigorifică ce îndeplinește condițiile unei păstrări optime a alimentelor, oferă un spațiu generos, și flexibilitate în folosire, are un un preț atractiv, dar este și placută ochiului.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *