Indesit PBAA33VXD, Combina Frigorifica Mare cu Functii Inteligente (Holiday, Eco, Super Freeze)

Producatorul italian Indesit a scos la inceputul lui 2012 o noua linie de electrocasnice, dintre care face parte si combina frigorifica PBAA33VXD, un model cu o capacitate mare, potrivita pentru familii de la 3 persoane in sus. Desigur, si daca locuiesti singur sau cu inca cineva e OK, insa e MARE la volumul de 366 litri pe care il are. Aparatul in februarie 2012 era vandut la un pret de aproximativ 1980 lei (verifica aici pret actualizat si stoc) si cred ca se va dovedi de succes, atat prin prisma pretului (daca apare o oferta sau promotie ce bine ar fi ­čśë ) cat si prin faptul ca vine cu un design mai diferit fata de ce ne-am obisnuit si tehnologii moderne, impreuna cu o clasa de eficienta ridicata, A+.

Aparatul frigorific Indesit PBAA 33 VXD volumul impartit in 235 litri pentru unitatea de frigider si o capacitate de 131 litri pentru congelatorul. Dimensiunile sunt usor marite, mai ales pe adancime, avand 187.5 cm inaltime si o latime de 60 cm, si cum spuneam, adancimea mare, de 72 centimetri. Observ ca in 2012 apar din ce in ce mai multe combine frigorifice cu o adancime mai mare, ceea ce inseamna ca oarecum producatorii mondiali de electrocasnice au aplecat urechea la necesitatile clientului. Un alt model cu o adancime mare (cu producator din acelasi grup de firme) ar fi Hotpoint BMBM1822V care poate fi considerat intr-adevar si ca o alternativa la aceasta combina frigorifica, insa daca ar fi dupa mine as alege acest Indesit PBAA33VXD pentru ca are niste chestii pe care Hotpoint-ul nu le are, cum ar fi un display pe LED iar diferenta de pret nu este atat de mare.

Interiorul combinei frigorifice

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Revenind la combina Indesit, aceasta are cateva functii inteligente, pe langa displayul cu LED foarte tare. Asadar, vine cu sistem avansat de senzori care monitorizeaza performantele aparatului, in principiu echilibrul termic din aparat. In cazul unei intreruperi de curent, aparatul ar avea o autonomie de 19 ore(dupa acest interval sa raceste agentul de racire) insa la revenirea alimentarii cu energie electrica aparatul maximizeaza performantele compresorului pentru a aduce temperatura din interior la parametri cat mai optimi. De asemenea, vine cu sistem de alarma discret care te avertizeaza daca cumva ceva nu e in regula cu temperatura din interior pentru a regla temperatura – totusi cred ca aceasta functie e totusi in plus, sa fim seriosi, de cate ori se intampla asta? ­čÖé

Printre celelalte tehnologii, foarte imporante de altfel, as zice de functia Eco, functia de super-racire si super-congelare si Modul Holiday care face toti banii cand pleci in concediu si vrei ca aparatul frigorific sa functioneze la un nivel de consum mai scazut. De asemenea, rafturile sunt tratate cu filtru anti-bacterian – o pelicula aplicata peste componente pentru a preveni formarea de bacterii si mucegai, iar daca tot suntem la rafturi, mai trebuie spus ca acestea sunt flexibile, foarte util atunci cand incerci sa depozitezi ceva care e la limita. Nu am sa trec prin celelalte specificatii ale produsului, le gasiti aici, dar mai trebuie sa spun ca congelatorul are o capacitate de congelare cu mult peste media celorlalte combine frigorifice, avand o capacitate de congelare de 10 kilograme/24 ore, fata de 4-5-6kg/24 ore cat intalnim la modelele mai clasice. Asadar, faptul ca este din clasa de eficienta A+ este cu atat mai laudabil.

Avand in vedere toate aceste tehnologii, designul foarte reusit, consideram ca pretul pentru acest aparat nu este deloc mare si se va impune cu siguranta in clasa sa. Il recomandam, chiar daca Indesit pana acum a fost sub alti producatori in privinta functiilor extra, insa iata, se revanseaza cu aceasta combina frigorifica PBAA33VXD, care cu siguranta isi va dovedi fiabilitatea si succesul in anii ce vor veni.

In cazul in care esti in cautarea unui manual de utilizare pentru modelul acesta, se poate descarca de aici, insa se aplica si pentru alte serii de la acest producator.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *