Indesit Super Slim IWUD 4105, adancime redusa – doar 33 cm

Daca cauti cea mai slim masina de spalat, cu siguranta Indesit Super Slim IWUD 4105 este una dintre alegerile pe care trebuie sa le ai in vedere daca ai nevoie de o masina de spalat rufe care sa incapa in spatii mai inguste.

Dimensiunile sunt foarte mici, astfel chiar daca are o dimensiune de 85 cm x 59.5 (inaltime x Lungime) si o adancime de doar 33 centimetri, masina de spalat Indesit Super Slim 33 Cm IWUD 4105 are toate functiile unei masini de spalat obisnuite. Astfel, nu doar cei care nu au un spatiu prea mare pentru acest electrocasnic il pot considera o buna alternativa cat si cei care nu doresc o masina de spalat cu incarcare mare, datorita faptului ca nu au multe haine murdare sau o familie numeroasa.

Indesit IWUD 4105 este o masina de spalat cu incarcare frontala, are clasa de eficienta la spalare A, clasa de eficienta energetica A si o clasa de eficienta la centrigura B. Capacitatea de incarcare a masinii de spalat este de 4 kilograme, in general o masina de spalat de dimensiuni normale are minim o capacitate de incarcare de 5 kilograme.

Masina de spalat Indesit Super Slim 33 Cm IWUD 4105 nu este foarte galagioasa, la spalarea standard are un nivel de zgomot de 63 decibeli iar la centrifugare 73 decibeli. Desigur, nu este atat de silentioasa incat sa nu deranjezi vecinii noaptea, insa este un nivel de zgomot decent pentru o masina de spalat compacta.

Printre programele standard ale acestei masini de spalat avem programul express (rapid), programul pentru haine sport, programul pentru adidasi, programul pentru perdele si matase, program special pentru spalarea tesaturilor din lana, spalare jeans si program spalare manuala. Toate aceste programe se pot configura in functie de nevoile voastre (cu temperatura, extraclatire samd) si pornirea masinii de spalat se poate intarzia in functie de un interval orar preferat.

Materialul din care este confectionata cuva este poliplex iar masina de spalar are culoarea alba. Designul este destul de clasic pentru masinile de spalat indesit, si in principiu toate din aceasta grupa de pret respecta linia impusa. Plusul aici vine din faptul ca indiferent ca si acest Indesit este o masina de spalat relativ ieftina, are si ea un mic display, afisaj si butoane de selectare intocmai ca masinile de spalat un pic mai scumpe ­čÖé

 

Indesit Super Slim IWUD 4105

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *