Frigiderul Indesit TIAA12

Cu o capacitate de 313 litri, noua combina frigorifica Indesit TIAA12 a fost creata pentru a-ti oferi mai mult spatiu, fiind ideala pentru familiile mai numeroase cat si pentru cei carora le place sa aiba intotdeauna spatiu suficient in frigider. Aceasta poate fi achizitionata la un pret foarte accesibil, si anume de aproximativ 1299 Lei (verifica aici pretul actualizat), cu o garantie de 24 de luni care poate fi prelungita pana la 4 ani, livrarea la domiciliu fiind bineinteles gratuita.

Cu un design simplu acest frigider are 2 usi, a caror deschidere standard se face pe partea dreapta, cu posibilitatea ca aceasta sa fie mutata pe partea stanga, usile fiind reversibile.

Rafturile acestui frigider sunt confectionate din sticla, si sunt in numar de patru. In partea de jos, acest model este prevazut cu un compartiment special, in forma de sertar, care te va ajuta sa mentii fructele si legumele proaspete. Pe usa se gasesc compartimente speciale pentru sticle, borcane, lactate cat si un suport special pentru 10 oua. Congelatorul este situat in partea de sus si este prevazut cu 1 raft.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Dupa cum va spuneam, aceasta combina frigorifica este foarte incapatoare, frigiderul avand un volum net de 240 de litri, iar congelatorul de 73 de litri, iar dimensiunile acestuia fiind de 175cm in inaltime, 60 de cm in latime si 65.5 de cm in adancime. Inainte de achizitionare, ar fi bine sa masurati spatiul, pentru a evita surprizele neplacute.
Clasa de eficienta energetica a acestuia este demna de clasa A+, lucru care este excelent, deoarece te va ajuta sa economisesti energie.

Tehnologia Hygiene Control pe care Indesit TIAA12 o detine, va oferi frigiderului o protectie antibacteriana. Ea a fost creata special pentru a tine departe microbii si mirosurile neplacute, pe care din pacate le intalnim uneori.

Dezghetarea acestui frigider se face in mod automat iar cea a congelatorului se face manual.

Indesit TIAA12 este un frigider cu un consum de energie minim, datorita clasei de eficienta A+, are o capacitate mare, si o performanta maxima, la un pret minim.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *