Congelator Mare Indesit UFAAN400

Indesit UFAAN400 este un congelator vertical mare, cu o capacitate de 238 litri(brut 270 litri) si 7 compartimente, astfel ca se adreseaza in special familiilor mari si celor care au multe alimente si preparate de stocat. De asemenea, deja la aceasta capacitate poate fi avut in vedere si pentru unitati de alimentatie, dimensiunea sa si cu o compartimentare bogata ofera flexibilitate in organizarea meniurilor care urmeaza sa fie preparate. Pretul de doar aproximativ 1500 lei (verifica aici pret actualizat) este pentru ca totusi nu vine dotat cu un sistem nofrost, insa dezghetarea datorita ghetii acumulate in interior nu se face atat de des ca si la alte modele mai vechi.

Congelatorul UFAAN400este un aparat frigorific foarte eficient cand vine vorba de consumul de curent, fiind incadrat in clasa de eficienta A+; cu un consum anual de doar 270/kWh, factura de curent datorita aparatului ar fi undeva la 10 lei/luna, si e chiar putin daca stam sa ne gandim bine si comparat cu alte electrocasnice din acest segment.

Indesit UFAAN400 Deschis

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunea avand in vedere capacitatea este destul de compacta, avand o inaltime de 175 centimetri, latime de 60 centimetri si o adancime ceva mai mare, de 65 centimetri, ceea ce totusi ofera o depozitare mai inteligenta. Ca si compartimentare, vine cu 3 compartimente mai mari si 4 compartimente mai mici, probabil pentru a depozita preparatele cu care ai contact mai des. Usa congelatorului este reversibila iar ca livrare vine cu deschiderea usii la dreapta.

Spre deosebire de aparatul Zanussi NoFrost, care are si o capacitate mai mica si congeleaza 7 kg/24 ore, acest Indesit congelator prin Functia de Super-Congelare poate congela in 24 ore, chiar si 22 kilograme de alimente, asadar intareste afirmatia mea de la inceputul review-ului cum ca este adresat aparatul si pentru utilizare in medii mai comerciale, cum ar fi restaurante sau fastfood-uri. In mod normal, capacitatea de congelare fara a activa functia de super-congelare este undeva la 14 litri/24ore.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *