Masina de spalat verticala Indesit WITL106, 5kg, 1000 Rpm, Clasa A, Ergonomica si cu Consum Redus

Pentru cei care nu aveti inca o familie, locuiti singuri, intr-o locuinta nu prea vasta si aveti nevoie de o masina de spalat rufe compacta si practica, dar utila, cea mai potrivita este masina de spalat rufe cu incarcare verticala, micuta si ergonomica, Indesit WITL106. Cu o clasa de eficienta buna, consum redus, functii utile si din materiale rezistente, aceasta masina de spalat este disponibila la un pret potrivit in raport cu alte masini de spalat similare (verifica aici pret actualizat).

Indesit WITL106 are o viteza de centrifugare buna, pentru o masina atat de compacta: 1000 de rotatii pe minut si o clasa de eficienta energetica A, ceea ce implica un consum redus de energie electrica: doar 0,95 kwh consum in program standard. De asemenea, clasa de eficienta la spalare este tot A, cu un consum in program standard de 52 litri de apa. Nici clasa de eficienta la centrifugare nu este una prea mica, primind calificativul C.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

La numarul de programe, Indesit WITL106 sta chiar foarte bine, avand 16 programe, printre care programul special pentru tesaturi din matase, programul pentru perdele, programul Time4You (cu programare), programul Sport, pentru echipamente sportive, foarte util pentru sportivi, program de spalare a rufelor din lana, programare intarziata etc.

De apreciat ca aceasta masina de spalat, desi simpla si care aparent nu impresioneaza prin nimic, are totusi 16 programe si este prevazuta si cu un sistem de reglare a consumului, ceea ce o face si mai economica. In plus, are si un buton selector pentru centrifugare. Nu este nici foarte galagioasa, avand un nivel de zgomot la spalare de 66 dB si un nivel de zgomot la centrifugare de 77 dB.

Alba, fiind cu incarcare verticala, este usor de pozitionat in orice colt doresti, castigand spatiu, intrucat are dimensiuni foarte mici: 85 cm in inaltime, 40 cm in latime si 60 cm in adancime. Cuva este realizata din poliplex, material rezistent si de calitate foarte buna. Prezinta si un afisaj cu LED, pentru redarea informatiilor cu privire la setarile si programele selectate.

Un model similar gasesti in masina de spalat rufe de la acelasi brand Indesit IWTE51251, cu o clasa de eficienta energetica A+, viteza de centrifugare mai mare, de 1200 de totatii pe minut, afisaj cu LCD, cu aceeasi capacitate de incarcare, dar cu mai multe programe si care este cu putin peste pretul celei descrise aici. Personal, pentru o diferenta prea mica de pret, consider o alegere mai inteleapta modelul Indesit IWTE51251, pentru ca este mai calitativ si mai performant.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *