Indesit WITXL 129(EU) Super Silent – masina de spalat cu incarcare verticala, capacitate 6 kilograme

Chiar daca in denumirea produsului apare atributul super silent, Indesit WITXL 129(EU) nu are neaparat o silentiozitate iesita din comun, astfel incat sa primeasca si atributul “super”. O fi ea silent, dar tot opereaza la centrifugare cu un nivel de zgomot standard pentru masinile de spalat. Are un nivel de zgomot la spalare de 55 dB – ceea ce este foarte bine, si un nivel de zgomot la centrifugare de 72 decibeli.

Revenind la aparat, Indesit WITXL 129(EU) este o masina de spalat rufe cu incarcare veritcala, cu dimensiuni potrivite pentru spatii inguste. Are 85 centimetri inaltime, 40 centimetri lungime si o adancime de 60 centimetri. Economiseste spatiu si intra perfect chiar si in baile mai mici, daca il asezi paralel cu peretele in lungime. Pretul masinii de spalat este undeva la 1300-1400 lei, un pret destul de bun avand in vedere multitudinea de programe si eficienta cu care spala. (Indesit WITXL 129(EU)

Designul masinii de spalat este clasica pentru una cu incarcare verticala, avand carcasa de culoare alba. Butoanele de selectie a programelor, temperaturii si a vitezei de centrifugare sunt dispuse sus, pe un panou de control destul de intuitiv. Consider ca totusi ii lipseste un display si poate ca aceasta dispunere a butoanelor de selectare nu mai este moderna. Acestea sunt totusi detalii care se pierd cand folosesti masina de spalat si esti multumit de ea.

Per total, eu as cumpara aceasta masina de spalat datorita faptului ca este destul de bine proportionata ca dimensiuni si o pot manevra cu usurinta – are si rotite pentru transportare. De asemenea e adresat si celor care sunt fanii masinilor de spalat cu incarcare verticala – personal recunosc ca le prefer pe cele cu incarcare clasica si la care sa vad ce se intampla inauntru. Acum, totul depinde de spatiul tau, preferinte si buget.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *