iPad Mini 2 cu display Retina, varianta de iPhone mai ieftin si iPhone 5S – se lanseaza toate in 2013?

Se pare ca anul acesta se vor lansa atat iPad Mini 2 cu display Retina si iPhone-ul pentru cei cu buget redus, cat si iPhone 5S, imediatul succesor al lui iPhone 5. Sursa acestui zvon se afla in dezvaluirile lui Brian White, analist la Topeka Capital Markets, care crede ca Apple planuieste sa lanseze 2 noi device-uri pe an. In acelasi mod interesant, John Sculley, prim CEO Apple, a lasat sa se inteleaga ieri cum ca Apple isi va mari cercul lansarilor de produse la doua pe an. Astazi, analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo, spunea ca Apple s-ar putea cu siguranta sa-si updateze majoritatea iDevice-urilor sale anul acesta.

Kuo crede ca Apple va introduce pe piata iPhone 5S, undeva in luna iunie sau iulie a acestui an, si ca un iPhone mai ieftin va fi lansat, cu carcasa din plastic, dar si cu mult mai multe optiuni de culori. Cat despre iPad si iPad mini, Kuo se asteapta ca Apple sa isi updateze aceste tabletele in Q3 (trimestrul trei), in acest an, astfel incat iPad mini sa primeasca un display Retina, dar sa ia nastere si un iPad full-size mai subtire si mai usor.

Totusi, trebuie sa interpretam aceste zvonuri ca atare, intrucat ele nu sunt decat niste speculatii. Pana auzim aceste lucruri de la Apple direct, nu ne ramane decat sa speram si sa asteptam.

Tableta Appple iPad mini a fost lansata in 23 octombrie 2012 in San Jose, S.U.A. Prezinta un display de 7.9″ (inch)/1024×768 si are o grosime de 7.2 mm. Rezolutia il face compatibil cu aplicatiile iPad 2, asa ca software-ul anterior functioneaza si pe acest device. Exista de asemenea si o versiune WiFi a sa, precum si una LTE. Modemul LTE si conexiunile pot sa difere de la o tara la alta. Specificatia Apple include, de asemenea, o durata a bateriei de 10 ore si, in momentul lansarii, preturile in S.U.A. erau urmatoarele: 329 $ (versiunea de 16GB, WiFi), 429 $ (versiunea 32GB, WiFi), 519 $ (versiunea de 64GB WiFi), cu un adaos de 130 $ pentru versiunile LTE.

Preturile din Romania pentru actualul iPad Mini se pot verifica aici, sunt preturi la liber – fara abonament sau alte optiuni suplimentare de achizionat.

Apple iPad mini

[sam_ad id=”29″ codes=”true”]

Sursa: ubergizmo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *