iPhone 5 are 1GB RAM

La prezentarea noului telefon mobil Apple iPhone 5 nu s-a specificat nicaieri cata memorie RAM ar putea avea telefonul mobil, lasandu-ne oarecum sa asteptam pana punem mana pe un astfel de device.

Cativa pasionati de pe forumul iFans au descoperit ca in timpul prezentarilor de fapt s-a aratat un document care expunea memoria RAM a telefonului, acest document facand cumva legatura spre Samsung, producatorul microchipurilor. De fapt si-au dat seama de codul procesorului si pe urma au cautat in catalogul Samsung corespondentul pentru acest chip pentru a gasi cata memorie RAM ar avea acest procesor.

componente samsung procesor cortex

Da, Samsung inca fabrica componentele pentru iPhone ­čÖé

Pe de alta parte consider oarecum firesc faptul ca telefonul este echipat cu 1 GB memorie RAM, exact ca Samsung Galaxy S3; cu toate luptele pe patente si pe piata intre cei doi producatori.

In ceea ce priveste capacitatea memorie..mai mult era putin probabil iar mai putin ar fi fost.. prea putin. Este cum ne-am asteptat cu totii.

In timpul asta, deja s-au format cozi pentru iPhone in New York, si teoretic este tarziu deja pentru a te pune pe lista de asteptare.

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *