iPhone 5 la abonament RCS & RDS

Oferta de telefonie mobila de la RDS este una destul de buna insa este limitata doar in cateva orase din vestul tarii si in capitala. Astfel, ei aveau Samsung Galaxy S2 la oferta la un pret de aproximativ 50 lei pe luna cu un abonament de 10 euro parca, foarte convenabil.

Acum am observat ca cel putin in Oradea au introdus in oferta si telefoane de top, cum ar fi Samsung Galaxy S3 Mini sau chiar iPhone 5.

Iata oferta pentru iPhone 5 la RCS & RDS

iPhone 5  16GB

  • abonament Digi Smart Mobil de 20 euro, perioada contractuala 24 luni, internet nelimitat
  • pret telefon: 1000 lei sau 12 rate lunare de 95 lei, platibili pe factura

Practic, pret total platit = 3064 lei in 2 ani, insa ai internet nelimitat si convorbiri nelimitate in retea. De asemenea preturile pentru convorbiri in alte retele sunt la nivelul de 1-2 centi pe minut si ai 200 minute nationale in fiecare luna. In plus, telefoanele nu sunt blocate in retea.

Asadar, se pare ca pana la urma oferta cea mai buna pentru iPhone 5 vine de la un operator care este mai marginalizat de presa de specialitate din Romania. Totusi, din pacate se pare ca oferta este valabila doar pentru care au domiciliul in Oradea, urmand ca in functie de rezultatele testului cu acest telefon eventual sa se extinda oferta si in alte orase din tara. Cert este ca cei de la relatii cu clientii va pot da mai multe detalii.

Totusi nu am detalii despre numarul de minute incluse in abonamentul Digi Smart Mobil 20, presupun ca e nelimitat in RDS. Am vazut preturile lor pentru convorbiri si sunt extrem de mici.

Sursa: LinkMania

De asemenea se pare ca urmeaza sa intre in oferta Samsung Galaxy S3 iar urmatoarele orase care se vor bucura de aceste oferte ar fi Cluj si Timisoara.

Din pacate, strategia RCS RDS este ca abonamentele nu pot fi facute decat de proprietarii spatiilor unde este contractul, astfel ca daca cumva stai in chirie nu vei putea sa achizitionezi un smartphone de top de la ei.

[sam id=”3″ codes=”true”]

One thought on “iPhone 5 la abonament RCS & RDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *