iRobot Roomba sau Samsung Navibot pentru un Aspirator Robot?

In ultima vreme ma documentez foarte serios in vederea achizionarii unui robot de aspirare care sa isi faca treaba automat, atunci cand nu sunt acasa – astfel ca nu ma mai deranjeaza nici zgomotul unui aspirator obisnuit si nici nu trebuie sa pierd vremea aspirand o data la 2-3 zile. Pretendente la titlul de achizia ta mea ar fi roboatele de aspirare iRobot Roomba seria 770 si 780 si aspiratorul Samsung Navibot.
Daca in ceea ce priveste Samsungul deja ii stiu destul de bine caracteristicile, iRobot Roomba reprezinta ceva nou pentru mine si ramane sa va impart impresiile mele din documentare. In prima faza ma intereseaza pretul, daca Samsung Navibot vine undeva la 300 euro (verifica aici pret actualizat), iRobot Roomba, seriile 770 si 780 deja costa 5-600 euro (verifica aici pret actualizat), ceea ce in prima faza ma duce cu gandul, catre Samsung, care totusi are o capacitate de aspirare poate prea mica, desi nici acest iRobot Roomba, nici 770 si nici 780 nu se poate lauda cu o capacitate de depozitare mult mai mare, insa producatorul zice ca e dublu decat la precedentele aspiratoare din serie.

Din ce am citit, ca si o concluzie Samsung Navibot vs iRobot Roomba as putea sa declar castigator Navibot-ul, insa la el are un impact foarte mare pretul, jumatate din iRobot, si totusi pare mai rapid. iRobot momentan cade de pe lista mea cel putin pana la o modificare viitoare de pret, daca se va intampla asta; chiar daca aparent Roomba are un randament mai bun la aspirare curatarea pare mai in detaliu.

Totusi, ce mi-a placut a fost prezentarea extrem de detaliata prin continut video a produselor, vizibil mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *