JO de la Londra vor avea parte de cel mai mare numar de echipamente AV din Istorie, furnizate de Panasonic

Desi inainte de planificarea candidaturii pentru Jocurile Olimpice din vara acestui an, britanicii nu au prea luat in calcul recesiunea economica ce a venit, totusi acestia incearca sa ofere o experienta multimedia de inalt nivel, gratie echipamentelor audio/video asigurate de Panasonic. In general se stie faptul ca japonezii de la Panasonic sunt cei mai cautati in materie de displayuri comerciale outdoor, majoritatea stadioanelor de clasa inalta din lume avand asigurata de exemplu tabela de marcaj oferita de ei, un exemplu de la noi din tara fiind chiar Stadionul Ghencea.

Stadionul olimpic din Londra a fost proiectat in asa fel incat sa se poata furniza continut 3D, in premiera pentru Jocurile Olimpice, ceea ce a presupus si construirea unei nocturne speciale, cu un grad de luminozitate mult marit fata de vechile standarde. Toate camerele de inregistrare de la Jocurile Olimpice vor fi asigurate tot de catre Panasonic, iar transmisia asigurata catre televiziuni de International Broadcasting Center (IBC).

Interesant este si desfasurarea impresionanta de echipamente video pentru spectatori si pentru sistemul tehnic video: 12.000 televizoare(wow!), 47 plasme de 103 inch, 22 proiectoare DLP si peste 2500 camere de securitate.

As fi fost curios de ce rezolutii au aceste plasme, desi ma indoiesc ca pentru vizionarea de la distante mari e nevoie de ecrane ca si al acestui televizor cu rezolutie ultra high, desi japonezii vor avea si un pavilion de 400 metri patrati pentru spectatori in care vor avea un ecran PDP impresionant de 152 inch.

Display Stadion Panasonic

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *