Konica Minolta Magicolor 4690 MF

Daca maine ar fi sa ne schimbam echipamentul de printat pentru birou, cu siguranta as alege Konica Minolta Magicolor 4690 MF, pentru ca el este foarte potrivit pentru a fi folosit intr-un birou cu utilizare medie spre mare, este un echipament laser color care permite atasarea de cartuse de mare capacitate, are feeder de documente, viteza de printare este foarte buna si de asemenea costul pe pagina printata este foarte redus.

Si ca un alt lucru, aceasta multifunctionala pe interior si toata constructia este exact ca la multifunctionala BizHub C20, asadar se poate folosi perfect si la volum mare iar randamentul este de copiator; asadar pretul de doar 1580 lei (verifica aici pret actualizat) este excelent. Inclus in pret vine si cu un set de cartuse Starter care iti ofera o capacitate de printare undeva la 3000 pagini daca printezi la contrast mare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Practic, din punctul nostru de vedere, aceasta multifunctionala 4690MF de la Konica Minolta vine ca un bonus probabil pentru a isi mari cota de piata pentru ca pretul este foarte mic in raport cu calitatea generala a aparatului, concurenta probabil isi roade unghiile cand se concureaza cu acest aparat. De asemenea, la cartusele din urmatorul set se pot reumple foarte usor, insa nu as recomanda acest lucru cat aparatul este in garantie, pentru ca oricum costul de tiparire este redus, cartusele de mare capacitate avand autonomie 8000 pagini minim.

In ceea ce priveste conectarea multifunctionalei, pe langa conectarea la USB mai vine si cu conectare la retea, asadar are interfata ca imprimantele mari. De asemenea, de pe calculator il poti configura, atat serverul (sa trimiti mailuri direct de pe el sau fax) cat si setari de finete si scanare. De asemenea, aparatul vine si cu feeder de documente si permite tiparire fata-verso din start, asadar pentru clasa ei de pret e un avantaj mare.

Konica Minolta Magicolor 4690 MF are un volum de copiere recomandat in brousurile sale de aproximativ 2-3000 pagini pe luna insa fara probleme eu zic ca duce mai mult (valoarea de regula este orientativa). Printurile realizate sunt de o calitate foarte buna, prima copie iese in cateva secunde si de asemenea rezolutia de tiparire este mare, la imprimare color avand 2400 x 600 dpi si copiere la 600 x 600 dpi. Scanarea color este la o calitate peste medie, chiar daca este oarecum in stadardul de 600 dpi iar adancimea de culoare este de 24 biti. In plus, scanarea se poate face sa se trimita automat pe email (in outlook) sau direct catre o adresa de email externa sau chiar si pe ftp (necesita configurare avansata).

Faxul este destul de simplu si utilizarea este usoara, nefiind prea speciala. Noi am preferat sa lasam linia de fax pe telefon si cu role – stiu, old school ­čÖé

Cum multifunctionala 4690MF este una de productie destul de recenta vine cu o memorie de mare capacitatea ceea ce sprijina tiparirea de volum mare si de asemenea are un procesor intern de 200 MHz.

Daca va hotarati sa achizitionati aceasta multifunctionala, trebuie sa notezi ca are un volum si greutate mare si de regula solicita o pozitionare bine ancorata pentru ca are 55 kilograme. Dimensiunea este de aproximativ 54 x 59 x 58 cm, asadar e echipament mare atat prin volum cat si prin greutate – insa merita! ­čÖé

One thought on “Konica Minolta Magicolor 4690 MF

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *