Lada frigorifica Arctic O29+

In general poti gasi aparate frigorifice pe toate dimensiunile si formele, insa avantajul unei lazi frigorifice consta in spatiul foarte mare de care dispune si posibilitatea de a beneficia de acesta atat compartimentat cat si simplu. Ideala pentru familii numeroase, pentru mici restaurante sau furnizori de alimente, lada frigorifica de la Arctic O29+ este pe piata la un pret bun (verifica aici pret actualizat).

Poti opta de asemenea si pentru varianta de 350 l, tot de la Arctic, acelasi design, aceeasi utilitate, aceleasi specificatii tehnice insa o capacitate mai mare, o putere de congelare mai mare si un pret nu cu mult mai ridicat, de 1170 lei – modelul Arctic 037+.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arctic O29+

La partea de design, nu eclipseaza cu nimic celalalte aparate din aceeasi categorie, este de culoare alba, are deschidere verticala standard cu maner incorporat insa cu ce vine in plus fata de unele produse este yala de pe maner – desigur, daca o utilizezi casnic, nu isi are rostul, insa daca trebuie sa o protejezi de accesul persoanelor neautorizate, este foarte utila!

Alte aspecte de remarcat sunt iluminarea interioara, termostatul reglabil, existenta unei tavite separatoare si a celor 3 cosuri metalice, special concepute pentru a nu rataci produsele de mici dimensiuni, de asemenea nivelul scazut de zgomot de numai 41 dB si capacitatea de congelare de pana la 17 kg in 24 de ore.

Avand in vedere ca deja am trecut pragul de design spre cel de natura tehnica a aparatului frigorific Arctic O29+, ce mai trebuie mentionat ca nu are un consum mare de energie, este clasificat ca eficienta energetica A+, la un consum specificat de producator de 265 kWh pe an, iar fara curent, are o autonomie foarte buna, pana la 67 de ore. Agentul de racire este freonul R600a, unul dintre cele mai frecvent utilizate si functioneaza cu un singur compresor. De stiut, intrucat raceste prin sistem static, aparatul necesita o decongelare periodica manuala. Detine o capacitate destul de mare, de 284 l net, iar dimensional, are o inaltime de 86 cm, o latime de 128,5 cm si o adancime de 72,5 cm.

Una peste alta, aparatul Arctic O29+ are o capacitate destul de mare, o autonomie pe masura si la pretul de 1130 lei poti sa il declari o alegere reusita. Mai mult, ca sa fi sigur de asta, eMAG-ul iti pune la dispozitie 30 de zile pentru a-ti da seama daca produsul este sau nu potrivit asteptarilor tale.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *