Lada frigorifica Arctic O37+ Capacitate Extra Mare si Yala

Momentan, este aparatul frigorific, de acest gen, cel mai mare existent pe piata de la Arctic, si in general, este un aparat de mare capacitate, consum redus de energie si pret foarte accesibil (verifica aici pret actualizat). Lada frigorifica Arctic O37+ este un produs ideal atat pentru uz casnic, in cazul familiilor foarte numeroase cat si pentru uz comercial, avand in vedere atat capacitatea mare cat si sistemul de inchidere cu yala de care beneficiaza.

Daca dupa calculele tale modelul este totusi prea mare, din aceeasi gama, cu acelasi design si functii de baza, o usoara diferenta la pret, capacitate si putere de congelare, este modelul Arctic O29+.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arctic O37+

Aparatul dispune de un sistem static de racire, asta insemnand ca are nevoie si de decongelari manuale, un aspect mai putin placut insa frecvent intalnit la aparatele cu un pret sub medie. Arctic O37+ are iluminare interioara, termostat reglabil, tavita separatoare si 3 cosuri metalice pentru o mai buna organizare a alimentelor si pentru a evita amestecul celor de dimensiuni reduse printre cele mari.

La partea de design, am sa o trec in revista insa trebuie sa sti ca nu este cu nimic deosebita fata de alte lazi – este de culoarea alba, are maner incorporat si deschidere pe verticala – in sus. Un aspect foarte important daca esti utilizator comercial sau industrial, lada frigorifica are sistem de inchidere cu yala pe maner.

Sub aspect tehnic aparatul are o capacitate foarte mare de conservare, estimata la o valoare neta de 350 l pentru dimensiunile de 86 cm inaltime, 155 cm latime si 72,5 adancime pe care le detine. De asemenea, la partea de consum, este laudabila, o clasa de eficienta energetica A+ ii garanteaza un consum, in conditii normale de functionare de 299 kWh pe an, conform mediilor oferite de producator. Daca ramai fara curent, ai timp 67 de ore sa stai fara prea mari griji, intrucat asta este autonomia termica de care beneficiaza Arctic O37+. Are la baza o functionare garantata de un compresor si agent de racire clasic de tip R600a care asigura o capacitate de congelare de pana la 22 kg in 24 de ore. Ca ultima idee, aparatul este unul destul de silentios, undeva la 40 dB, probabil usor mai sesizabil pe timpul verii.

In concluzie, Arctic O37+ este un aparat convenabil, avand in vedere pretulsau, util atat pentru uz personal cat si comercial sau industrial datorita sistemului cu incuietoare de care beneficiaza. Iar partea si mai speciala, daca te grabesti poti prinde oferta de la eMAG – adica, cumperi produsul, il testezi timp de 30 de zile iar daca esti nemultumit, poti sa il returnezi si sa primesti integral banii inapoi.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *