LCD LG 42CS460 cu diagonala de 106 cm Full HD

Televizorul LG 42CS460 este un model deja clasic de TV LCD cu diagonala mare, de 106 centimetri, fiind un mode Full HD foarte bine vandut si reprezentat in magazinele online. Este un model de succes mai ales datorita pretului mic de aproximativ 1800-1900 lei (verifica aici pret actualizat) la care se vinde, practic nu prea gasesti un TV de firma cu diagonala atat de mare si la un pret atat de mic.

Designul face parte din seria Infinia, asadar veti regasi elemente foarte frumos lucrate, carcasa se vede ca este una calitativa, cu atentie spre detalii si de asemenea cu un modernism si eleganta aparte produselor de ultima generatie de la producatorul coreean LG. Cum este un televizor LCD si nu LED, este un pic mai gros, insa se incadreaza si acesta in gama produselor slim pentru ca grosimea aparatului este de doar 76 milimetri. In rest, ca si lungime TV-ul are 1017 mm si 626 mm, asta fara stand, care mai adauga un pic pe inaltime.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

42CS460 de la LG are panelul pe LCD si are avantajul ecranului care afiseaza in Full HD, 1920 x 1080 pixeli. De asemenea are un motor de imagine foarte bun, fiind dotat cu caracteristici superioare Triple XD Engine, Picture Wizard si corectare de aspect atunci cand comutati intre diferitele formate de afisaj sau zoom. Este un televizor ideal si pentru a se conecta la o consola de jocuri datorita faptului ca are un timp de raspuns foarte mic si o randare pana la 100 Herzi. Cei de la LG spun asta prin Motion Clarity Index, insa este tot o simulare de focalizare la o imagine avansata, asadar in unele parti veti vedea ca la specificatii e trecut 50 Hz iar tot pentru acest model e trecut in alte locuri 100 Hz ­čÖé

Televizorul 42CS460 este dotat si cu cateva functii de economisire a energiei, si anume un senzor Inteligent care regleaza luminozitatea in concordanta cu mediul ambient pentru a oferi un contrast si imagine clara chiar si cand soarele bate din spate si s-ar crea reflexii. In plus, poseda si un sistem prin care poti sa opresti imaginea si sa lasi sa se auda doar sunetul, ideal cand ai pe un canal de muzica si pleci din camera dar vrei sa asculti in continuare muzica.

Ca tot vorbeam de muzica, tv-ul are doua difuzoare stereo, e drept nu extraordinar de puternice la cei 5 W RMS pe fiecare, insa cu o claritate foarte buna si cu efect de surround care iti aduc o experienta aparte in vizionarea filmelor.

LG 42CS460 nu este un smart TV insa totusi sta destul de decent la conexiuni, avand 2 porturi HDMI, intrare USB si bineinteles intrarile SCART si cele uzuale pentru un televizor. Are si un player multimedia integrat, prin care poti reda direct de pe USB filme, muzica si poze in slideshow. Conexiunea la cablul TV se poate realiza si digital, fara decodor, avand tuner digital DVB-C, insa pentru o receptie ideala a canalelor HD recomand filtrarea imaginii printr-un decodor de la RDS/UPC dedicat, chiar daca intervine inconvenientul a doua telecomenzi folosite.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *